Industrielle Switche, Routere, Access Points

Robust konstruktion og  fra -40 til +750C

Forsyningsspænding fra 12 - 36VDC - 48VDC - 57VDC med redundant.

Antaira 

Underkategorier

 • Wifi, Access Point, Client

  Antaira – Wifi, Access Point, Client

  DIN-monterede Industrielle trådløse Wifi Access Point/Bridge/Repeater, indendørs og udendørs (IP67).

  Antaira har en bred vifte af panelmonterede trådløse Access Point/Client/Bridge/Repeater enheder til både 2,4GHz og 5GHz Wifi båndet.

  Sikkerhedsindstillingerne WPA2, HTTPS og SSH er standard på alle produkter. Med indbygget isolationsbeskyttelse og dobbelt spændingstilslutning (redundant) er Antaira produkterne af meget høj kvalitet og er en omkostningseffektiv løsning til alle trådløse applikationer. Lavt strømforbrug og funktioner som dobbelt Ethernet-porte og komplette sikkerhedsfunktioner opfylder alle de væsentlige specifikationer, som trådløse projekter kræver i brancher som sikkerhed eller automation.

 • IP67 Wifi, Access Point, Client, Bridge, Repeater

  Antaira – IP67 Wifi, Access

  DIN-monterede IP67 tæt Industriel trådløs Wifi Access Point/Bridge/Repeater til udendørs brug.

  Antairas trådløse Access Point/Client/Bridge/Repeater til 2,4GHz Wifi båndet er i støbt kabinet, meget robust design.

  Sikkerhedsindstillingerne WPA2, HTTPS og SSH er standard. Med PoE spændingstilslutning er Antaira produkterne af meget høj kvalitet til udendørs trådløse applikationer.

  Lavt strømforbrug og stor udgangseffekt, dobbelt antenneudgang opfylder alle de væsentlige specifikationer, som trådløse projekter kræver i brancher som sikkerhed eller automation.

 • Wifi Routers

  Antaira Wifi Routers

  Trådløse industrielle Routere til DIN-montering, dual band 2,4GHz og 5GHz til de krævende opgaver.

  Antaira routere giver brugerne mulighed for at lave krypterede VPN-tunneler til eksternt hårde miljøapplikationer.

  Dataoverførselshastigheder på op til 300 Mbps. Det er nemt at udvide rækkevidden og antallet af computere, der er tilsluttet dit trådløse netværk. Antaira´s trådløse routeres VPN-kapacitet skaber krypterede "tunneler" via Internettet, hvilket gør det muligt for et fjernkontor at have en sikker forbindelse fra off-site.

  De er managed industriel Ethernet-enheder, som understøtter standard konfigurerbare indstillinger for Layer 3 Ethernet. De IP30-klassificeret med arbejdstemperatur fra -10°C til +60°C og -T modellen har et udvidet driftstemperaturområde fra -35°C til +70°C.

 • 10Gbit switch - unmanaged

  Antaira – 10Gbit switche – unmanaged

  Højhastighed fiber backbone med 10 Gigabit Unmanaged Ethernet Switche.

  Antaira industrielle unmanaged Ethernet switche med 2 stk. 10Gbps fiber slot til SFP moduler og med flere RJ45 LAN porte er et sikkert valg til enhver applikation som kræver meget stor båndbredde kombineret med lange distancer. Switchene er med dobbelt strømforsyningstilslutning (redundant) og udvidet driftstemperaturområde fra -40°C til +60°C.

  Et perfekt industrielt netværksprodukt som er egnet til applikationer, som f.eks. kraftværker, vandrensning, olie/gas, industriel styring og automation, sikkerhedssystemer, videoovervågning og intelligente transportsystemer.

 • Gigabit switch - unmanaged

  Gigabit unmanaged Ethernet switche fra Antaira er ideel til anvendelse til produktionsanlæg. De er monteret i metalkabinet med DIN-skinnebeslag. De har alle redundant strømtilslutning. De har udvidet temperaturområde og derved perfekt til de krævende opgaver. Produktprogrammet er en bred vifte af non-PoE plug-and-play-modeller.

 • 100Mbit switch - unmanaged

  10/100 Megabit unmanaged Ethernet switche fra Antaira er ideel til anvendelse til produktionsanlæg. De er monteret i metalkabinet med DIN-skinnebeslag. De har alle redundant strømtilslutning. De har udvidet temperaturområde og derved perfekt til de krævende opgaver. Produktprogrammet er en bred vifte af non-PoE plug-and-play-modeller.

 • Gigabit switch - managed

  Gigabit managed Ethernet switche fra Antaira er ideel til anvendelse til produktionsanlæg. De er monteret i metalkabinet med DIN-skinnebeslag. De har alle redundant strømtilslutning. De har udvidet temperaturområde og derved perfekt til de krævende opgaver. Produktprogrammet er en bred vifte af non-PoE plug-and-play-modeller.

 • 100Mbit switch - managed

  10/100 Megabit managed Ethernet switche fra Antaira er ideel til anvendelse til produktionsanlæg. De er monteret i metalkabinet med DIN-skinnebeslag. De har alle redundant strømtilslutning. De har udvidet temperaturområde og derved perfekt til de krævende opgaver. Produktprogrammet er en bred vifte af non-PoE plug-and-play-modeller.

 • 19" switch til rack
Viser 1 - 50 af 70
Viser 1 - 50 af 70