Strømforsyninger - PSU - UPS - Nødstrømforsyning

Du kan også se hvad PFC er i forbindelse med strømforsyninger. Klik her 

En ATX strømforsyning kan fås i forskellig Watt og i forskellige størrelser med indbygget blæser. ATX strømforsyninger kan installeres i de fleste PC kabinetter. Strømforsyningen kan altid skiftes ud eller erstattes hvis de...

Strømforsyninger - PSU - UPS - Nødstrømforsyning

Du kan også se hvad PFC er i forbindelse med strømforsyninger. Klik her 

En ATX strømforsyning kan fås i forskellig Watt og i forskellige størrelser med indbygget blæser. ATX strømforsyninger kan installeres i de fleste PC kabinetter. Strømforsyningen kan altid skiftes ud eller erstattes hvis der er behov for det. For at sikre strømforsyningen i tilfælde af strømafbrydelser er en UPS (Uafbrudt strømforsyning) en mulighed til krisetilfælde. En UPS er et batteri som leverer strøm fra en separat kilde i tilfælde af strømafbrydelse. En UPS er tilkoblet din PC og er på ”standby” indtil et strømafbrud, hvor UPS’en overtager den normale strømforsyning.

Mere

Strømforsyninger / ATX / UPS´er 

Underkategorier

 • AT

  AT Strømforsyning

  Standard PS/2 størrelse strømforsyning til ældre PCer. Passer til de fleste kabinetter. Har en udvendig strømafbryder, der føres frem til forsiden af kabinettet. 

 • ATX

  ATX strømforsyninger - stort udvalg

  Strømforsyninger fra 180 til 1200 Watt. Find flere varianter fra ITX, 1U, 2U og med redundant spændingsindgang.

  Fås også til DC indgangsspænding (12 - 48 VDC) - 250 - 400 Watt. 

 • PICO
 • AC/DC PSU m/DIN

  AC/DC Strømforsyninger til DIN-skinne montering

  Indgangsspænding fra 85VAC - 264VAC (47 - 63Hz)

  Udgangsspændinger er angivet i varebetegnelsen (DC48V2A-D har en udgangsspænding på 48VDC og kan levere en strømstyrke på 2Amp konstant (2,5Amp maks.)

 • Netadaptere
 • Low Voltage AC/DC omformer
 • DC/DC konverter
 • Transformere
 • Universal PSU
 • Invertere - DC/AC

  Invertere

  Invertere eller omformere benyttes bl.a. i biler og campingvogne til forsyning af 230 VAC udstyr. Enhederne kobles direkte til køretøjets 12VDC batteri. Udgangsvekselspændingen er enten en ægte sinuskurve, eller en trappeformet vekselspænding. Er det udstyr som skal strømforsynes forsynet med en switchmode PSU, bør inverteren være af typen med ægte sinus-kurve-vekselspænding.   

 • UPS / Power Bank / generator

  UPS Strømforsyning

  (Uninterruptible Power Supply)

  Sikker levering - Lagerførte varer - Billige priser

  En UPS er et såkaldt backup batteri, der har til hensigt at sikre leveringen af uafbrudt strøm til f.eks. din PC. UPS'en ligger stille indtil der sker en potentiel strømafbrydelse. Hvorefter UPS'en herfra går ind og støtter med dens egen eksterne strømkilde. UPS'en bliver især brugt til PC'er, men kan også bruges med andre produkter, såsom kommunikationsudstyr. 

  Datatab kan have fatale konsekvenser for virksomheder, skoler og sygehuse. Derfor opfordres der stærkt til at gardere sig mod eventuelt strømafbrydelse ved hjælp af en UPS. 

  Lige nu har vi en UPS der leverer 10 timers uafbrudt strøm ved strømafbrydelse. Se den her UPS-3KVA

 • Solpaneler / tilbehør
 • Lab strømforsyning

  Laboratorie strømforsyning med LAN interface

  Strømforsyningerne kan styres gennem et LAN interface. Derfor er disse strømforsyninger perfekt til både testbrug og til laboratorie opstillinger. Det er muligt at lukke for output, indtil forsyningen er indstillet til det korrekte spændings- og strømniveau.

Viser 1 - 49 af 49
Viser 1 - 49 af 49