Information om USB 3.0

I slutningen af 2008 blev USB 3.0 (Super-Speed) præciseret til en overførselshastighed på 5 Gbps. Det er 10 gange hurtigere end USB 2.0. Produkter, der anvender USB 3.0, blev præsenteret i slutningen af 2009 og starten af 2010.

USB 3.0 understøtter USB 1.0, USB 1.1 og USB 2.0. Dette vil give en glat overg...

Information om USB 3.0

I slutningen af 2008 blev USB 3.0 (Super-Speed) præciseret til en overførselshastighed på 5 Gbps. Det er 10 gange hurtigere end USB 2.0. Produkter, der anvender USB 3.0, blev præsenteret i slutningen af 2009 og starten af 2010.

USB 3.0 understøtter USB 1.0, USB 1.1 og USB 2.0. Dette vil give en glat overgang fra de nuværende USB 1.0 og 2.0 til USB 3.0. Hastighedsforøgelsen kommer fra ekstra ben på USB 3.0 stikket. USB 3.0 har 9 ben i modsætning til USB 2.0, der kun har 4 ben. Det ekstra ben betyder også at hvor USB 2.0 leverede 500 mA, kan USB 3.0 levere 900 mA. Det kan fjerne behovet for flere strømforsyninger, der tidligere var nødvendige pga. denne begrænsning.

Mere

USB omsættere / USB extendere / USB adaptere / FW 

Underkategorier

 • USB til RS232 / RS485 / RS422

  USB til seriel

  - (til PCer uden COM-port)

  USB til seriel konverter, hvor en seriel port ikke er til rådighed - eksempelvis på bærbare, note books og stationære pc’er/servere. Nogle versioner har desuden optisk isolation, så udstyret er beskyttet mod overspænding og forstyrrelse.

  Understøtter både OHCI (Open Host Controller Interface) og UHCI (Universal Host Controller Interface). Overholder USB specificationerne.
  Bemærk: Denne type konverterer kan ikke bruges med dongles (hardwarelås til software), da COM-porten optræder som virtuel, hvilket ikke accepteres af dongles.
  Drivere til OS medfølger. 
  Optager ikke IRQ, DMA eller I/O port – COM-porte kan ”remappes”

 • USB forlænger / extender
 • USB over netværk

  USB over netværket 

  Vores USB porte kan benyttes over netværk til at forbinde USB enheder via USB stik. Vi kan tilbyde 2, 4, 5 eller 14 USB porte over netværk i forskellige versioner. Vi har produkter der kan benyttes med de fleste USB dongles, og vi har også produkter der ikke er egnet til USB dongles. Vi tilbyder også USB 2.0 over trådløs internet med fil-. Scanner eller til printserver. Alle produkterne i denne kategori ophæver USB 5 meters standard begrænsningen. På produkterne kan der tilkobles f.eks. USB printere, USB stregkodescannere, USB mis og tastaturer eller USB magnetkortlæser.

 • USB hubs
 • USB Omskifter
 • USB Adaptere / Konvertere
 • USB lås

  USB Lås - Beskyttelse mod kopiering og virus

  Med denne USB lås kan systemadministratorer fysisk forhindre brugere i at forbinde USB-enheder til deres computere for at kopiere data, indføre virus etc. USB Port lås består af en kombineret 'nøgle' og 'lås' samling, der plugger ind i USB porten. For at anvende den skal du blot sætte 'låsen' i porten og løsne låsen - låsen forbliver på plads. Sæt nøglen tilbage i låsen for at fjerne den. Den fås med op til 4 låse, og der kan købes ekstra lås til ved siden af.

 • FireWire
Viser 1 - 50 af 66
Viser 1 - 50 af 66