Netværkskort

For at din PC skal kunne kommunikere med netværket skal den bruge mere end bare et kabel. Et netværkskort er et komponent som bruges til at kunne forbinde din PC til Internettet. Langt de fleste pc’er har i dag indbygget netværkskort for at kunne tilgå internettet via kabel og eller trådløst internet (WiFi). Det er også muligt at t...

Netværkskort

For at din PC skal kunne kommunikere med netværket skal den bruge mere end bare et kabel. Et netværkskort er et komponent som bruges til at kunne forbinde din PC til Internettet. Langt de fleste pc’er har i dag indbygget netværkskort for at kunne tilgå internettet via kabel og eller trådløst internet (WiFi). Det er også muligt at tilkøbe en trådløs USB dongle, som du kan tilslutte via PC'ens usb port og straks vil du få internet adgang uden et netværkskort. Ulempen ved dette er at man skal tilslutte sig internettet for hver gang du skal bruge det, dvs. at den ikke er indbygget.

Mere

Netværkskort / Adaptor via USB 

Underkategorier

  • Mini PCI Express
  • PCI

    PCI

    PCI bruges til at fastgøre hardwareenheder på bundkortet, som kan monteres af og på til brug i PC’en. Det kan være en ekstern enhed du har brug for at tilkoble din PC. Det gør du ved at tilslutte den til en af de ”slots” dit bundkort har plads til. Det kan være USB, seriel, netværkskort, lydkort, modem eller andre hardware enheder du har brug for at montere til din PC. PCI kortene har forskellige nøglepositioner som afhænger af alt efter hvilke PCI enheder du skal tilkoble din PC.

  • PCI Express
  • USB
Viser 1 - 14 af 14
Viser 1 - 14 af 14