Adgangskontrol - ADK - Alarm - NTP server - Atomur

DANBIT A/S har et stort udvalg af standalone adgangskontrol bla. Irisscanner, fingerscanner og andet tilbehør inde for ADK og overvågning.
Personadgang, færdsel vha. sluser, pullerter nummerplade genkendelse osv. Her er et lille udvalg af hvad vi tilbyder.
Andre løsninger og muligheder kan tilby...

Adgangskontrol - ADK - Alarm - NTP server - Atomur

DANBIT A/S har et stort udvalg af standalone adgangskontrol bla. Irisscanner, fingerscanner og andet tilbehør inde for ADK og overvågning.
Personadgang, færdsel vha. sluser, pullerter nummerplade genkendelse osv. Her er et lille udvalg af hvad vi tilbyder.
Andre løsninger og muligheder kan tilbydes. Kontakt vores salgs afdeling.

Atomur løsninger, der synkroniser servere og ligende op mod Frankfurt senderen der har en rækkevidden på 2000 km.
GPS tidsmodtager til nøjagtig tidsangivelse på servere.

Mere

Adgangskontrol / ADK / Alarmer / NTP-server - Atomur 

Underkategorier

 • Adgangskontrol / Tidsregistrering

  Adgangskontrol

  Versioner af adgangskontrol-terminalerne kan genkende fingeraftryk og bruge tastatur til indtastning af pinkode, hvor dette ønskes. ADGANG-A kan desuden genkende ansigter. Alle terminalerne kan bruges ”Stand alone” – d.v.s. når de er konfigureret med de nødvendige data om med­arbejdere og regler for arbejdstid m.m., så fungerer de til daglig brug selvstændigt – uden pc-forbindelse.

  Versioner af adgangskontrol-terminalerne er med RFID læser eller en kombination af RFID, keypad og fingeraftryklæser. Flere af terminalerne kan administreres fra en PC over netværket eller USB. 

 • Alarmer / GSM-alarmer

  Trådløst avanceret alarmsystem med mange anvendelsesmuligheder.

  Trådløs teknologi gør det nemt at installere og udvide med flere følere. Base enheden kan styreres fra både mobiltelefon og fjernbetjening. Alarmsystemet kan aktiveres/ deaktiveres fra mobiltelefon via SMS, APP samt at få oplyst aktuel status.

 • Elektriske dørlåse / el-slutblik

  Elektrisk dørlås

  Elektrisk adgangskontrol betyder at døren eller porten skal forsynes med en elektrisk lås.

  Det findes ekstremt mange typer og størrelser, udviklet til alle type døre.

  Typen El-slutblik er den del af låsen som er monteret i dørens karm. Den har en elektronisk styret mekanisk flap som tillader at fallen på dørens låsekasse kan passere frit i det tidsrum elektronikken styrer dette.

  Hvor det ikke er muligt at anvende el-slutblik, kan døren og karmen forsynes med en elektrisk holdemagnet, igen styret af adgangselektronikken. Når døren er låst skal der løbe en strøm i holdemagnetens spole. Når spolen er strømlås, slipper holdemagneten holdekraften til døren. Denne type holdemagneter fås i forskellige størrelser og holdekraft. Typisk er holdekraften 300kg.

  Låsetypen boltlås er den mest sikre, og der kan monteres flere på samme dør. Boltlåsen er forsynet med en magnetisk sensor som kun tillader palen at låse, hvis døren er i nøjagtig position.

  Motorlåse er også en mulighed, men ikke så udbredt. Dørautomatikker kombineret med el-slutblik er en god løsning, specielt hvor der tages hensyn til person i kørestol.

  Finder du ikke den lås du skal bruge, kan du kontakte os for råd og vejledning.

 • Fingeraftrykslæser / Biometric
 • Hardwarelås / USB-dongle
 • Irisscanner / Biometric

  DANBIT anbefaler irisscanning, da sikkerheden er høj. Det amerikanske forsvar samt immigrationsmyndighederne har erfaret, at iris scanning er den mest effektive måde, at identificere personer på, da det endnu ikke er muligt at kopiere iris lige som fingeraftryk.

  Adgangskontrol via irisscanner

  Når vi taler om moderne teknologi som iris skanning er det vigtigt, at kende forskellen mellem Iris og Retina.

  Retina er den røde farve man oplever på et dårligt blitz billede – eller det som kun din øjenlæge kan se.

  Din Retina kan fortælle om en kvinde er gravid eller er på nogen form for medicin.

  Iris er den cirkelformede del af øjet omkring pupillen (den sorte del)

  Iris genkendelsesteknologien er forskellig fra en Retina skanning. Det er det samme som, at tage et billede ved brug af et normalt digitalt kamera – der er derfor ingen grund til, at bekymre sig om øjets sikkerhed.

  Positiv identification

  Efter en alder på 12 måneder er Iris mønstret fuldt udviklet og ændre sig ikke gennem livet. Iris er enestående – venstre og højre Iris er totalt forskellig - selv på tvillinger som har det samme DNA.

   

  Mest nøjagtige

  Sandsynligheden for 2 personer har det samme Iris mønster er 1 ud af 1078. Til sammenligning falder der på hele jordens overfalde 1023 snefnug på et år. Af de 400 tilgængelige målepunkter der findes på den menneskelige krop, har hvert øje 240 målepunkter. Til sammenligning har et fingeraftryk lidt over 50 målepunkter, for diabetes patienter samt andre sygdomme kan dette ikke anvendes som gyldig identification, da fingeraftrykket er fraværende. Ansigtsgenkendelse har lidt over 25 målepunkter og hånden omkring 10 målepunkter og Retina endnu lavere. DNA er ubetinget den bedste biometriske identification af et menneske (målingen tager dog mere end 2 sekunder). Derfor er den mest præcise biometriske teknologi der kommercielt er tilgængelig i dag er Iris skanning.

  Nem at anvende

  Fra en afstand på 31-35cm genkendes Iris. Korrekt genkendelse er mulig selvom en person bruger kontaktlinser, har et halv lukket øje eller bærer solbriller.

   

  Hurtig genkendelse  

  Iris genkendelse er ekstrem effektiv i stor målestok som lufthavne eller grænsetilfælde hvor hurtig gennemløbstid er en påkrævet (det tager mindre end 2 sekunder at finde et sæt Iris blandt 1 million personer).

  Non-Invasiv genkendelse

  Iris genkendelse kræver ingen fysisk kontakt med øjet (non-invasiv). Det betyder en potentiel smittefare eller skade på øjet helt undgås for mennesker.

  Høj skalerbarhed

  iCAM7xxx familien tilbyder høj skalerbarhed til alle virksomhedsstørrelser eller nationale ID projekter.

   

  Modforanstaltninger 

  Iris ID er den højeste standard indenfor biometriske sikkerhedsløsninger. Iris adgangskontrol er den perfekte modforanstaltning for uønsket indtrængning sammenlignet med forfalsket foto eller video overvågning.

 • Lysbarriere
 • Mikrobølgebarriere
 • Perimeter / IR-barriere
 • Strømsparer
 • Atomur / Time Server

  Præcis tid på alle Servere og PCer via netværket.

  NTP Time Servere er i dag en meget kost-effektiv enhed, som sørger for at alle Servere / PCer på netværket synkroniseres til samme tid.

  En NTP Server har indbygget radiomodtagere til et ”Atomur” eller ekstrem præcis

  tidsreference, og selv synkroniserer sit ur til disse referencer, indenfor 15 nanosekunder fra UTC tid.

  Atomur senderen DCF77 i Frankfurt, var den første og er fortsat i drift. Den kan modtages i en radius på 2000km. Modtagerfrekvensen er 77kHz og modulationen er AM. Det stiller store krav til antenneforhold og elektrisk støj. Den får konkurrence fra GPS satellitterne som også tidssynkroniseres, da det er princippet i et GPS net. Det er vigtigt at antennen har frit udsyn til himlen uden radiomæssige forhindringer.

  Disse satellitter er ikke geo-stationære, men der er altid en eller flere satellitter som NTP Serveren kan modtage signal fra. I dag er der GPS, Multi-GNSS og flere følger BeiDou og Galileo er klar.

  Nogle NTP Servere har indbygget en meget nøjagtig X-tal oscillator (TCXO) - temperatur kompenseret krystal oscillator. Den er back-up reference, hvis radioforbindelserne skulle svigte.

 • Tyverisikring / GSM-alarm
 • Wiegand

  Information om Wiegand

  Til at forbinde kortlæsere med andet udstyr bruges ofte det meget simple Wiegand interface, der bruger to udgange D1 og D0 og fælles nul. Når data ikke sendes, er både D1 og D0 på højt niveau (5V) og som skitsen her viser, sendes data ved periodisk at trække enten D1 eller D0 til lav, for at angive dataværdien. Timing-signalet(Clock) dannes ved at  kombinere impulserne fra D1 og D2

 • Pullerter/ vejspærring

  Pullerter

  Hydrauliske eller mekaniske fjernbetjente pullerter til vejspærring/ tyverisikring.

  Til udendørs brug. Rustfrit stål og en gennemsnitlig højde på 50 cm.

  Med DANBITs nye moderniserede pneumatiske pullert, er der intet køretøj der passerer. 

  Nogle oplever tyveri, andre har et ønske om større sikkerhed - uanset hvad dit behov er, så kan den nye pullert imødekomme det. Alene med dens egen vægt på 103kg uden montering og støbning gør den sig derfor ideel til sikkerhed foran skoler, virksomheder, anti-terror sikring eller detail-kæder efter lukketid. 

  Ring til vores salgsteam for at få et godt tilbud. 

Viser 1 - 32 af 32
Viser 1 - 32 af 32