Kan du ikke finde det kamera du søger eller har du brug for vejledning, er du velkommen til at kontakte Danbit A/S

Kamera 

Underkategorier

 • Box IP kamera

  Box kamera betegnelse 

  Box kamera er betegnelsen for et kamera som er til indendørs brug eller kan benyttes udendørs, monteret i et kamera-hus, evt. med indbygget varme.

  Til de fleste box kameraer medfølger ikke objektiv, som skal bestilles separat. Ved valg af objektiv er det vigtigt at definere hvor stor afstanden er til objektet og hvor stort arealet skal være eller kameraet skal forsynes med zoom objektiv, til endelig justering ved opsætning. Danbit teknisk salg hjælper gerne med råd og vejledning. 

 • Bullet IP kamera

  Bullet Kamera

  Bullet kamera er betegnelsen for et udendørs kamera oftest med fast objektiv. Nogle bullet kameraer har udvendig justering af optisk zoom og fokus. Kamerahuset er typisk extruderet aluminium med eloxeret overflade. Udendørs kameraer er normalt med IR lys, som automatisk tændes ved solnedgang. Billedet skifter til sort/hvid. Rækkevidden af IR lyset er typisk 10 - 25 meter. IR-lysdioderne giver et svagt rødt lys, så denne type kameraer er ikke "usynlige". Insekter tiltrækkes af IR lys, så en ekstern IR-lyskilde kan være en idé. IP kameraerne har næsten alle PoE - strømforsynes via netværkskablet fra NVRen eller PoE switch. Typen med Wifi skal strømforsynes med ekstern strømkilde.

 • DOME IP kamera

  Dome Kamera

  Dome kamera er betegnelsen indendørs- og udendørs kamera, hvor huset er udformet som en kuppel. Huset er rimelig slagfast. Nogle dome kameraer har indvendig justering af optisk zoom og fokus - indstilles ved monteringen. Kamerahuset er typisk slagfast plast og monteringen er med skruer i bunden, på indsiden. Dermed er det vandalsikker. Dome kameraer fås med IR lys, som automatisk tændes ved mørke. Billedet skifter til sort/hvid. Rækkevidden af IR lyset er typisk 10 meter. IR-lysdioderne giver et svagt rødt lys, så denne type kameraer er ikke "usynlige". Insekter tiltrækkes af IR lys, så en ekstern IR-lyskilde kan være en idé. IP kameraerne har næsten alle PoE - strømforsynes via netværkskablet fra NVRen eller PoE switch. Typen med Wifi skal strømforsynes med ekstern strømkilde.

 • Netværkskamera / IP-kamera

  Netværkskamera 

  Netværkskamera er kendt som IP-kamera. Forbindelsen til kameraet er med et netværkskabel med RJ45 stik. Kommunikationen er digital data (Internet protokol). De fleste IP kameraer er med PoE - strømforsynes via netværkskablet fra NVR (Netværks-Video-Recorder) eller PoE switch/PoE Injector. Dette gør installationen meget lettere, da det ikke en nødvendigt at montere en ekstern strømforsyning tæt ved kameraet. Dog må netværks-kabel-længden ikke overskride 100 meter. Netværkskameraer kan også være med Wifi. Trådløs overførsel af data kan dog forstyres. Avancerede kameraer kan være med fjernstyret panorering i alle retninger, samt med Zoom. Via Web Browseren styres denne bevægelse og her er afstanden ligegyldig. 

 • Analog kamera (BNC)

  Analoge kameraer

  Analogt farve kamera til overvågning. Findes i vandtæt udførelse og med integreret IR-lys. Videosignalet er Composite og med op til 700TVL (linjer) som giver et tydeligt billede. Flere af kameraerne har udskiftelig objektiv og har auto-iris-justering. 

 • Nummerpladekamera

  Kamera til nummerpladegenkendelse 

  DANBIT tilbyder lige nu kamera og software til nummerpladegenkendelse. 

  Ønsker du kontrol over adgangen til din virksomhed, p-kælder eller lign? Så kan du lige nu få vores nye LPR kamera, som kan nå at genkende en nummerplade selv ved en hastighed op til 200 km/t. Du får muligheden for at kunne gense videoen fra kameraet, men også begrænse antallet af nummerplader. Eks. kunne være at du ikke ønskede mere end en række udvalgte nummerplader til at have adgang i et vis tidsrum, eller du slet ikke ønskede nogen. Her får du selv muligheden for at programmere kameraet gennem softwaren. Ring til os i dag og lad os drøfte mulighederne. 

 • Tilbehør
 • Cube kamera
 • Autokamera

  Kamera til bilen

  DANBIT tilbyder kameraer som kan monteres i forruden på din bil. Det kan være af sikkerhedsmæssige årsager, eller det kan være til dokumentation af trafikuheld. Uanset dit behov har vi en række løsninger og muligheder. Alle kameraerne er af god kvalitet og med HD, som sikre dig den bedste opløsning og genkaldelse af videoen. 

 • Sportskamera / hjelmkamera
 • Inspektionskamera

  Inspektionskamera

  Bruges til at inspicere steder, hvor du måske ikke selv har adgang. Det kan f.eks. være små huller i væggen, stoppede afløb, lofte, biler eller klemte rum. Kameraerne kan bøjes og drejes, og er derfor rigtig fleksible. Derudover er mange af vores inspektionskameraer IP67, hvilket betyder de er vandresistente, og kan derfor bruges i stort set alle miljøer. Se vores forskellige modeller nedenfor. 

  Fandt du ikke det kamera, du søgte efter, så tøv ikke med at kontakte os. 

Viser 1 - 17 af 17
Viser 1 - 17 af 17