Wifi Web Relæ over Ethernet, Internet 1 x Digital ind, 1 x Power Relæ ud, 1-wire temperatur/fugt føler, Modbus/TCP, 9 - 28VDC

Trådløs netværks-baseret Digital I/O modul med 1-Wire port
1 x Power relæ 12Amp, COM N.O, N.C
1 x Digital input optoisoleret 0 - 26VDC
1-Wire bus til 4 temp/fugt sensorer
Wi-Fi 802.11b/g/n
Antenne inkluderet
Rækkevidde op til 100 meter
Logning af input, tællerværdi
Temperatur, fugt, relætilstand og volt ind
BASIC script til avanceret fleksibilitet
Send email-alarmer (op til 8 email-adresser)
Statisk eller DHCP IP-adresse
RTC med NTP-serversynkronisering
Ingen software påkrævet
XML, Modbus/TCP og Remote Services
On-site opdateres
Aftagelige terminalstik

XW-210-I
3.161,00  DKK
Ekskl. moms
Antal
Fysisk på lager  

  • Download PDF
  • file_download Downloads
  • live_help Stil et spørgsmål

Wifi Web Relæ er et brugervenligt Wi-Fi-relæ og 1-wire bus til temperatur- og fugtighedsføler og med statusalarman. Wifi Web Relæ har et indbygget relæ til styring af lys, motorer og andre relativt høje strømbelastninger, en digital indgang, der kan bruges til at overvåge og rapportere status for switch-lukningssensorer og en "1-Wire" -port til tilslutning til 4 digitale temperatur- / fugtighedsfølere op til 50 meter væk.
Indbygget webserver - Wifi Web Relæ fungerer godt som en stand alone enhed, der kan styres og overvåges ved hjælp af en standard Webbrowser. Det kan konfigureres og konfigureres ved hjælp af enkle menuer.
Trådløst access point - Wifi Web Relæ kan være et selvstændigt trådløst AP (adgangspunkt), der ikke kræver yderligere Servere eller ControlByWeb-enheder. I den tilstand giver Wifi Web Relæ realtids temperaturer eller input status direkte til en bruger via Webbrowsere eller CBW Mobile-appen (valgfri).
Opsætningen er enkel. Der er ingen APP til download, intet abonnement at købe, ingen software påkrævet og ingen programmering er nødvendig til opsætning eller brug.
Logning af data såsom sensordata og ændringer i I/O-tilstand. Både periodisk og hændelsesbaseret logning understøttes. Email / tekstmeddelelser såsom sensordata og ændringer i I/O-tilstand. Både periodisk og hændelsesbaseret logning understøttes.
Peer-to-Peer (P2P) kommunikation - Wifi Web Relæ har mulighed for at fjernstyre relæer placeret på andre ControlByWeb-enheder.