4K@60Hz 4:2:0 eller 4K@30Hz 4:4:4 HDMI KVM Extender, 4 x USB, RS232, IR over Cat. 6a/7 op til 100 meter. 12VDC

KVM Extender med 4K HDMI op til 100 meter
HDMI 2.0 - HDCP 2.2
USB 2.0 bi-direktional (også touch)
Anvend minimum Cat 6a kabel af god kvalitet
Overførsel via 1 patchkabel
RS232 uden kontrolsignaler
IR input/output
Ukomprimeret HDMI (HDBaseT)
Auto EDID
Mål: 102 x 75 x 25 mm - hver boks
Vægt: ca. 300 g
Forsyningsspænding: 12VDC

BOOST-HDMI100-U-4K
4.590,00  DKK
Ekskl. moms
Antal
På vej ind  

  • Download PDF
  • file_download Downloads
  • live_help Stil et spørgsmål

HDbaset HDMI 2.0 KVM Extender kan overføre ukomprimeret 4K 6K HDMI 2.0-video via enkelt Cat.6a- og CAT.7-kabel op til 70 meter, med USB 2.0, seriel. TRUE 4K HDMI kvm Extender over Cat.x med lyd, seriel, USB.

 

Enheder, der understøtter HDCP 2.2, (High-Bandwidth Digital Content Production), er mere tilbøjelige til at være kompatible med 4K UHD-indhold. De fleste af de nyeste HDMI KVM-forlængere og videoforlængere understøtter HDCP 2.2 og er især bagudkompatible med den tidligere version. Det betyder, at du kan tilslutte ældre kilder til et nyt 4K-tv under HD-streaming uden HDCP 2.X til 1.X-konverter imellem. DANBIT Video Extender understøtter HDCP-nøglen for at sikre kontinuerlig videoafspilning til enhver tid.

 

Embedded Sound forlængerkabel Funktion i DANBIT KVM Extender og Video Extender kan uafhængigt overføre lydsignalet fra senderenheden til udgangen på modtagerenheden og med undtagelse af HDMI lyd. Den separate kildelydkanal giver den anden lydtransmission, som ville være gavnlig for indholdsskaberen, i video-mail-produktion eller i nødstilfælde for meddelelsesbrugere af computeren eller serverrummets driftsproblemer.

 

Fuld-dupleks datakommunikation mellem TX RX via Cat.x-kabel og fiberkabelforbindelse gør det til en omkostningseffektiv hardware-baseret løsning, der giver fjernadgang og kontrol til alle RS232-protokolenheder uden behov for nogen opsætning eller konfiguration. RS232 seriel udvidelse er velegnet til brug i digital skiltning, smarte klasseværelser og smarte hjemmesystemer.

 

USB 2.0-udvidelsesfunktion giver brugerne mulighed for at sende USB 2.0-signaler med nedadgående kompatibilitet, hvilket eliminerer 5 meter afstandsbegrænsning for USB. Funktionen har USB-enheder, der deler kapacitet uden installation, software eller driver. Dedikeret USB 2.0-port designet på forsiden og bagsiden af forlængerenheden er velegnet til både langvarig og midlertidig USB-adgang.

 

HDbaseT Extender over Cat.6a-kabel er ideel til offentlig radio og tv, udstillinger, butikker, retssal, busstation og mange flere applikationer. Derudover er den nem at installere, og der kræves ingen software eller drivere. Forlængeren er kompatibel med alle førende operativsystemer og understøtter de fleste USB-enhedstyper fra højhastighedswebkameraer, harddiske, scannere, lydenheder, berøringsskærme, digitale kameraer og spil.