X-KEYS 60 key programmerbar tastatur til styring af KVM switch, USB, baggrundslys

USB Programmable Keypad for KVM Control, 60 taster.
USB - HID
Specieldesignet til styring af KVM switch
Program til knap-makro: MacroWorks 3.1
Let og enkel programmering
Virker med alle operativsystemer
Indbygget hukommelse med 1000 pladser
Blå og rød adresserbar baggrundsbelysning
Mål: 210 x 184 x 41 mm

KEY-NUM-P60KVM
4.274,00  DKK
Ekskl. moms
Antal
På vej ind  

  • Download PDF
  • file_download Downloads
  • live_help Stil et spørgsmål

Disse programmerbare taster er optimeret til at styre en KVM-switch og kan sende en hvilken som helst tastekombination eller streng af tastetryk og nedsætte operatørfejl og træningstid. Alt, hvad en operatør kan gøre på et tastatur, kan replikeres og tildeles en tydeligt mærket nøgle. Dedikerede taster maksimerer effektiviteten og reducerer træningstiden.

Bemærk: KVM-X-nøgler sender rene USB HID-tastaturkoder og er kun beregnet til brug med hardware, der ikke har et traditionelt operativsystem bag sig (som en KVM). Hvis X-tasterne forbindes direkte til en Windows-, OS X- eller Linux-computer, kan vores standard X-nøgleprodukter måske være bedre egnet til at passe til dine behov.
Mange forenklede elektroniske enheder som KVM-switche er ikke kompatible med sammensatte USB-enheder. De flere slutpunkter på en sammensat USB-enhed kan forvirre ligesom vores standard X-nøgler. Denne version af vores firmware emulerer det rene USB-tastatur for at sikre kompatibilitet med sådanne enheder.

Specielt designet til at arbejde med KVM-switche
Let at programmere og duplikere
Ingen software krævet til drift
Denne version af vores X-nøgler XK-60 er konfigureret til at arbejde med KVM-switches (Keyboard Video Mouse) til at styre flere computere fra en enkelt arbejdsstation. Vores gratis Windows-baserede programmeringsværktøj gør det nemt at tildele tastetryk, tastekombinationer og strenge (med eller uden modifikatorer) til tydeligt mærkede, dedikerede taster. X-tasterne emulerer et standard USB-tastatur og eliminerer problemer med de fleste KVM-indgangsbegrænsninger.

Programmering kan gemmes som en fil og let kopieres til flere X-taster til installationer med flere stationer. Programmering inkluderer baggrundsbelysningsniveau og farve (blå, rød eller kombination).

Tilpas let et input-tastatur med professionelt trykte nøgler, blokkerere eller støbte tastaturdæksler.

X-nøgler Planlægning PDF

Hvad ville du lægge på en X-nøgler? Test et par layouts med vores redigerbare PDF-planlægning. Rediger online eller download. Åbn PDF-filen, klik på en vilkårlig tast, og skriv. Udskriv resultatet med 100% for et fuldskala fodaftryk. Download XK-60 Planlægningsvejledning her eller Landskabs XK-60 Planlægningsvejledning her.

Farve
Black
Andet
HID Boot Keyboard
Dimensioner
Driftstemperatur
-20 to 60 C
Forsyning
Power source: USB port, 5 VDC nominal voltage Current draw - NO backlight: 18 mA Blue backlight full: 38 mA Red backlight full: 57 mA All backlights: 75 mA
Funktioner
Programmable
IP-Tæthed
IP 40, typical indoor office environment
LED
Backlighting: blue and red LEDs, individually addressable
OS SUPPORT
Any OS via USB HID Programming: Windows XP through 8, Mac OS X 10.4 through 10.10
Software
MacroWorks 3.1 for Windows (XP or newer)
Stik
Wired USB 2.0 standard “A” plug
Tastatur/mus
60 single keys + programming button
Tilslutning
USB
Vægt
283 g