1 Port Serieportserver RS232, MOXA NP5110-EU. Serial Device Server

Ekstern COM-port via Ethernet og Internet
1-port RS-232 serial device servers
Strømforsyning medfølger
Forsyningsspænding: 12 - 48VDC

ETH1SER-W
1.502,00  DKK
Ekskl. moms
Antal
Fysisk på lager  

  • Download PDF
  • file_download Downloads
  • live_help Stil et spørgsmål

Lille størrelse til nem installation
Ægte COM / TTY-drivere til Windows og Linux
Standard TCP / IP-grænseflade og alsidige driftsformer
Nem at brugeWindows-værktøj til konfiguration af flere enhedsservere.
Indbygget 15 kV ESD-beskyttelse til alle serielle signaler
SNMP MIB-II til netværksstyring
Konfigurer Telnet-, webbrowser- eller Windows-hjælpeprogrammet

Oversigt

NPort 5100 series enhedsservere er designet til at gøre serielle enheder netværk - klar på et øjeblik. Den lille størrelse af serverne gør dem ideelle til at forbinde enheder som kortlæsere og betalingsterminaler til et IP-baseret Ethernet LAN. Brug NPort 5100-seriens enhedsservere til at give din pc-software direkte adgang til serielle enheder fra hvor som helst på netværket.

Mest omkostningseffektive Serial-Ethernet Solution

Ved at bruge serielle enhedsservere til at forbinde gamle serielle enheder til Ethernet er det nu almindeligt, og brugerne forventer, at enhedsservere er omkostningseffektive og giver et bredt udvalg af nyttige funktioner. Med den fulde støtte fra Microsoft og Linux operativsystemer, giver NPort® 5100 serien det bedste valg til serielle til Ethernet-konvertere.

Standard TCP / IP-grænseflade og bredt valg af driftsformer

NPort® 5100-enhedsserverne kan konfigureres til TCP-server, TCP-klient, UDP-server / klient, parforbindelse eller ethernetmodem tilstand, med kompatibilitet med software baseret på en standard netværks API (f.eks. Winsock eller BSD Sockets).

Ægte COM / TTY-drivere til eksisterende software & lt;

De rigtige COM / TTY-drivere, der leveres sammen med NPort® 5100-enhedsservere, gør det muligt for dig at fortsætte med at bruge software designet til kommunikation via COM / TTY-porte. Installation og konfiguration er smertefri og giver dine serielle enheder og pc mulighed for at kommunikere problemfrit via et TCP / IP-netværk. Brug af Moxas ægte COM / TTY-drivere er en glimrende måde at bevare din softwareinvestering på, samtidig med at du kan nyde fordelene ved at etablere netværk af dine serielle enheder.

Nem at fejlfinding

NPort 5100-servere understøtter SNMP, som kan bruges til at overvåge alle enheder via Ethernet. Hver enhed kan konfigureres til automatisk at sende fældebeskeder til SNMP-lederen, når der findes brugerdefinerede fejl. For brugere, der ikke bruger SNMP-manager, og e-mail-alarm kan sendes i stedet. Brugere kan definere udløseren for advarslerne ved hjælp af Moxas Windows-værktøj eller webkonsollen. For eksempel kan advarsler udløses af en varm start, en koldstart eller en ændring af adgangskoden.