Datalogger til temperatur- og fugt via Internet/LAN, sensor-interface RS485 eller 1-wire, tilkøb sensorer

Datalogger til eksterne temperatur- og fugtsensorer
Sensorer medfølger ikke - skal tilkøbes, se udvalg
Hukommelse til 70.000 målinger
Temperatur, fugt og dew point kan vises grafisk
1-Wire og RS485 sensor-interface
Op til 8 Teracom sensorer kan tilsluttes
MODBUS TCP/IP support
SNMP v2 med trap alarm til 5 email modtagere
Secured email
XML/JSON og HTTP API kommandoer til client-server
Dynamic DNS, DynDNS, No-IP og DNS-O-Matic
NTP support for tidssynkronisering
Remote firmware update
Forsyningsspænding: 10 - 32VDC - tilkøb PSU

TCW210-TH
1.588,00  DKK
Ekskl. moms
Antal
Fysisk på lager  

  • Download PDF
  • file_download Downloads
  • live_help Stil et spørgsmål

TCW210-TH er en temperatur- og fugtighedsdata logger med Ethernet interface. Realtidsdata og kurver over temperatur, fugtighed og dugpunkt kan overvåges med en standard webbrowser (ingen speciel software er nødvendig).
Enheden lagrer alle overvågede parametre i intern FLASH-hukommelse. Logningen sker på det pre-indstillede tidsinterval og / eller i en alarmtilstand. Hukommelseskapaciteten er mindst 36 dage, hvis logningen er med 1 minut interval. Logfilen kan uploades på en dedikeret server af HTTP Post.
Loggeren bruger cirkulær buffer i FLASH-hukommelse. Når den er fuld, overskriver de nye data den ældste. På denne måde gemmer FLASH-hukommelsen hele loggen hele tiden. Der er ikke en kommando for at rydde loggen af ​​sikkerhedsgrunde. Et kopi af den fulde log er altid tilgængelig til download.
TCW210-TH understøtter Teracom temperatur- eller temperaturfugtighedsfølere. Alt de kan tilsluttes enten til 1-Wire-interface eller til mere robust industriel RS485. Det maksimale antal sensorer er 8, og det er underordnet, hvilken af ​​de to grænseflader der bruges.
TCW210-TH kan starte en forbindelse (HTTP Post) til fjernbetjent dedikerede servere med XML eller JSON-fil. Filerne indeholder aktuelle værdier for overvågningsparametre. HTTP-indhold kan sendes periodisk eller ved preindstillede alarmbetingelser.
Standardprotokoller som SNMP, MODBUS / TCP og HTTP / API er også tilgængelige for M2M applikationer.
TCW210-TH understøtter kommunikation med ThingSpeak server. Fire forskellige parametre (kanaler) kan behandles samtidigt.