25 kanals 4K NVR Recorder/optager til IP-kamera. 4K HDMI, 1080p VGA. Op til 16TB HDD/SSD. H.265. ONVIF

IP-kamera netværks recorder op til 25 kameraer
Viser live video og optager samtidig
H.265 / H.264 / H.265+ / H.264+ video kompression
Op til 4K (3840 x 2160) visning på HDMI
Båndbredde op til 120 Mbps
2-vejs lyd - mic input, audio output
1 x RJ45 1000Mbit port
Plads til 3,5" SATA III HDD/SSD maks. 16TB
HDD / SSD medfølger ikke
2 x USB 2.0
Planlagt optagelse af 25 IP-kameraer samtidigt
Event detektering: motion, videotab, IP-kamerastyring
SNTP Time Protocol - tids synkronisering
P2P Cloud (Google / Dropbox)
TCP/IP, HTTP, UPnP, DNS, NTP, SMTP, DHCP, FTP, DDNS, RTSP, RTCP, P2P Netværksfunktioner

KAM-NVR-P25
2.039,00  DKK
Ekskl. moms
Antal
På vej ind  

  • Download PDF
  • file_download Downloads
  • live_help Stil et spørgsmål

Højeffektiv overvågningsløsning
KAM-NVR-P25 er en splinterny 25-kanals Linux-integreret netværksvideooptager (NVR) til campusser, samfund, restauranter og mere. KAM-NVR-P25 er designet til IP-overvågningsapplikationer med lokal HDMI-skærm og understøtter IP-kameraer med op til 4K og H265/H264/H265+/H264+ videokodec til realtidsovervågning, optagelse og afspilning i høj kvalitet. Det understøtter også 4K-videoopløsning på enhver HD-skærm.
KAM-NVR-P25 kan bruges som et kontrolcenter til at styre og overvåge op til 25 tilsluttede netværkskameraer (ONVIF-understøttet) lokalt eller eksternt, perfekt designet til intelligent IP-overvågningssystem med to interne SATA-harddiske skuffe-interface og videofiler gemt i NVR i lang tid. KAM-NVR-P25 er bestykket med komplet overvågningsudstyr, opdager mistænkelige begivenheder, vil du blive advaret med en summende alarm, alarm via e-mail, stemmeadvarsler og skærmvisning.

De optagede videofiler kan gemmes i NVRen uden behov for en ekstra PC til fil-lagring, hvilket giver brugerne et sikkert overvågningssystem til en lavere samlet pris. Fuldt kompatibel med iOS, Android og Internet Explorer på Windows-operativsystemet til multi-platform fjernadgang, er KAM-NVR-P25 således i stand til yderligere at øge sikkerheden i lokalerne for at beskytte din ejendom. Desuden er den fuldt kompatibel med mobilapp.

Fjernovervågning i realtid
Op til 25 IP-kameraer kan tilsluttes KAM-NVR-P25 via et tilsluttet IP-netværk (eksempelvis PoE switche). KAM-NVR-P25 leverer højtydende videooptagelser og fine afspilninger af flere Megapixel kameraer. Brugere kan se fjernovervågning i realtid og afspille optagede videoer via Webbrowseren eller den medfølgende PVMS (Professional Video / Central Management Software).

Du er i stand til at søge og installere f.eks. KSM-U-DOM5MP-AI5 IP-kameraer eller ONVIF-kameraer via webgrænsefladen bekvemt og effektivitet. Udover webgrænsefladen understøtter NVR også Viewer-APP-software til Smarttelefon, så du kan oprette forbindelse til NVR når som helst og hvor som helst.

Fjernadgang via mobilapp, webbrowser eller VMS
KAM-NVR-P25 giver en central overvågningsstyringsfunktion med accept af ​​den medfølgende Video Management Software. Med VMS kan KAM-NVR-P25 NVR-systemet udvides til styring af flere websteder på op til 256-kanals IP-kameraer samtidigt. Desuden er brugerne i stand til at overvåge NVR via mobilappfremviser eller webbrowseren når som helst og hvor som helst.