Profesjonell og effektiv tyverisikring. Effektiv alarm og overvåking av for eksempel minkfarm, oljetank, åpent lagerområde, etc.

Lokal forvarslingslarm til brug til fx olietank med SMS og e-mail

ALARM-AREA3
16 326  DKK
Eksklusive MVA
Antall
På vei inn  

  • Download PDF
  • file_download Downloads
  • live_help Ask a question

Til overvågning af minkfarme, olietanke og lignende tilbyder DANBIT A/S en lokal tyverialarm. ALARM-AREA3 er en intelligent overvågningsløsning med mulighed for udvidelser. Alarmen består af et robust industrikabinet, en bevægelses- og varmeføler (ALARM-AREA-D), en sirene (ALARM-AREA-S) og en avanceret GSM kontrolenhed. Føleren overvåger konstant et område på 11 x 11 meter og slår alarm, hvis en eller flere personer befinder sig indenfor dette areal (reagerer ikke på dyr under 35 kg såsom hunde og katte). Alarmering høres lokalt ved sirenen med 105 dBa - og eksternt - med opringning (tomt opkald) og SMS til ejeren.

Funktionaliteten af AREA-AREA3 kan udvides ved at tilslutte flere følere og/eller eksterne enheder. UdoverALARM-AREA-D tilbydes også infrarøde barrierer på 12 til 180 meter (IR-BEAMxx). Eksisterende dør- og lågekontakter kan også tilsluttes. Op til 4 følere/afbrydere kan tilsluttes ALARM-AREA3. Ydermere kan der tilsluttes op til 4 eksterne enheder i form af lamper, advarselsblink eller kontrolsignal til anden alarm/udstyr. Ejeren kan få SMS eller e-mail om hvilken af følerne, der har slået alarm (og selv definere disse beskeder), og eventuelt, med en sms, aktivere en udgang på ALARM-AREA3.

Forvarslingsalarmen findes også i en mindre avanceret udgave uden GSM kontrolenhed. ALARM-AREA2indeholder i stedet et relæ med en timer men er ellers identisk med ALARM-AREA3.

DANBIT var gennem lang tid plaget af olietyve og prøvede mange gode låse ved påfyldningsstedet, før vi endelig fandt på en effektiv forvarselsalarm som ALARM-AREA3. Siden da har vi haft en del besøg af tyve, men på vores overvågningsvideo kan vi nu se dem køre væk igen, så snart sirenen hyler og lyset tænder. Olien tog de ikke med!

Robust metalkabinet til barske miljøer (udendørs montering)

4 indgange til følere og 4 udgange til eksterne enheder

SMS rapportering med mange muligheder

Overvåger et område på 11 x 11 meter

Forsynes med 230 VAC (indbygget DC strømforsyning)

Forsyning
230 VAC (indbygget DC strømforsyning)