Pullerter til vejspærring

Hvad er en Pullert?

En pullert er en jern stolpe, der bruges til at skabe et beskyttende område. Pullerterne i denne kategori er konstrueret til fysisk at blokere køretøjsindtrængen og beskytte mennesker samt ejendom. Disse sikkerhedsposter kan have dekorative elementer såsom reflekser mm. eller blot supplere landskabet. Dog er deres primære funktion modstand mod potentielle...

Hvad er en Pullert?

En pullert er en jern stolpe, der bruges til at skabe et beskyttende område. Pullerterne i denne kategori er konstrueret til fysisk at blokere køretøjsindtrængen og beskytte mennesker samt ejendom. Disse sikkerhedsposter kan have dekorative elementer såsom reflekser mm. eller blot supplere landskabet. Dog er deres primære funktion modstand mod potentielle slagkræfter. Pullerter kan fremstilles af næsten ethvert materiale afhængigt af deres nødvendige funktion, men de mest almindelige materialer er metal, sten, cement eller plast. 

 

Sikkerheds-pullerter

Pullerter kan også være en visuel guide overfor fodgængere og trafik. Pullerter kan være med til at styre trafikken i den retning, det nu end måtte ønskes. Til det, er det utrolig vigtigt, at underlaget som pullerterne monteres i er fast. Selvom pullerten er utrolig stærk kan dårlig underlag medfører lav modstandskraft ved påkørsel af køretøj. 

 

Beskyttelse af personer

Legepladser nær parkeringspladser, skoler ved siden af hovedveje og udendørs terrasser er blot nogle af de steder, som pullerter kan være medårsag til undvigelsen af en potentiel ulykke. Vi tilbyder pullerter der tilpasses køretøjets hastigheder og afstand fra gågaden til vejbanen. 

Pullert til vejspærring - Med fjernbetjening - DANBIT

Pullerter til vejspærring

Der er 2 varer.

Viser 1-2 af 2 element(er)

Aktive filtre

 • LPR kamera til nummerplade...

  LPR kamera til nummerplade genkendelse, IP67 tæt, H.265, IK10, vandalsikker

  Aflæsning af nummerplader med hastighed på 0-200 km/t
  Kan registrere nummerplader i op til 4 vejbaner
  5-Megapixel opløsning ved 30 fps
  Indbygget infrarød hvid LED (cirka 60 meter)
  RJ45 gigabit port
  Lyd alarm
  ONVIF support
  Motion detection
  WDR
  Mikro SD
  PoE
  12VDc / 24VAc
  Udvidet driftstemperatur -40 - 60°

  Pris Ring for pris
  Varenummer KAM-NR
  På vej ind