Dansk Binær Teknik A/S eller DANBIT i daglig tale, er en dansk privatejet teknologileverandør, der siden 1970 har været den foretrukne leverandør af specialvarer til professionelle.

Dansk Binær Teknik A/S, DANBIT, blev grundlagt i 1970. De første par år beskæftigede DANBIT sig overvejende med elektronisk måling af mekaniske størrelser – primært udstyr til elektronisk vejning. I slutningen af 1970´erne begyndte DANBIT at fremstille industri-computere. De første kunder var beton-fabrikker, hvor computerne skulle beregne betonblandingen og styre selve vejeprocessen. I begyndelsen af 1980´erne begyndte DANBIT, som en af de første i Danmark, import af computerudstyr fra Taiwan.

DANBIT udviklede og producerede bl.a. en skrivetelefon til døve. I takt med udviklingen og udbredelsen af PCer har DANBIT specialiseret sig i PC-systemer til industrien. I dag er DANBIT leverandør af mere end 6.000 specialprodukter, og derfor strækker vores produktsortiment sig lang over det industrielle. Der er hovedsageligt importeret fra Taiwan, Hong Kong, Kina, Korea, Japan, USA og udvalgte lande i Europa. I 1996 udvidede DANBIT aktiviteterne og etablerede en svensk filial i Helsingborg. Den er nu et selvstændigt selskab – Svensk Binär Teknik AB.
I 1997 åbnede DANBIT en filial i Oslo, Norge.

Rådgivning fra vores ingeniører

Vi tilbyder rådgivning fra vores ingeniører, som dagligt sidder klar ved telefonerne, klar til at hjælpe. Så står du med et mere kompleks projekt, så er vi mere end villig til at hjælpe. Vi har som sagt mere end 40 års erfaring med IT, og kan hjælpe både inden og udenfor industrien. 

Kompetencer:


- DANBIT har tilstrækkelig finansiel styrke til at være selvbestemmende og til at udvikle det marked vi tror på.

- DANBIT besidder en faglig viden som sikrer vores kunder den bedste vejledning og service.

- DANBIT har en lang historie for udvist kvalitet, stabilitet og troværdighed.