Dansk Binær Teknik A/S eller DANBIT i daglig tale, er en dansk privatejet teknologileverandør, der siden 1970 har været den foretrukne leverandør af specialvarer til professionelle.

om-danbit

Dansk Binær Teknik A/S, DANBIT, blev grundlagt i 1970. De første par år beskæftigede DANBIT sig overvejende med elektronisk måling af mekaniske størrelser – primært udstyr til elektronisk vejning.I slutningen af 1970´erne begyndte DANBIT at fremstille industri-computere. De første kunder var beton-fabrikker, hvor computerne skulle beregne betonblandingen og styre selve vejeprocessen. I begyndelsen af 1980´erne begyndte DANBIT, som et af de første i Danmark, import af computerudstyr fra Taiwan.

DANBIT udviklede og producerede bl.a. en skrivetelefon til døve. I takt med udviklingen og udbredelsen af PCer har DANBIT specialiseret sig i PC-systemer til industrien. I dag er DANBIT leverandør af mere end 4.000 specialprodukter, der hovedsageligt importeret fra Taiwan, Hong Kong, Kina, Korea, Japan, USA og udvalgte lande i Europa. I 1996 udvidede DANBIT aktiviteterne og etablerede en svensk filial i Helsingborg. Den er nu et selvstændigt selskab – Svensk Binär Teknik AB.

I 1997 åbnede DANBIT en filial i Oslo, Norge.

I dag er DANBITs produktsortiment meget omfattende og bliver løbende tilpasset tidens behov.
DANBIT har i dag en egenkapital på over 32 mio. kr. og en soliditetsgrad på over 84%
- en af de bedste i branchen – hvis ikke den bedste. Siden 1997 er DANBIT blevet højt klassificeret (AAA) for sine økonomiske forhold af Dun & Bradstreet.

Bisnode 2018

Kompetencer:

  • DANBIT har tilstrækkelig finansiel styrke til at være selvbestemmende og til at udvikle det marked vi tror på.
  • DANBIT besidder en faglig viden som sikrer vores kunder den bedste vejledning og service.
  • DANBIT har en lang historie for udvist kvalitet, stabilitet og troværdighed.