Information om persondatasikkerhed

Som følge af den nye GDPR lov (General Data Protection Regulation), vil DANBIT selvfølgelig forklare, hvordan og hvornår vi indsamler data fra dig, samt hvordan vi behandler dem.

 

Du kan tilgå sitet: www.danbit.dk uden at skulle oplyse nogen form for persondata. Men for at DANBIT skal kunne handle med dig, bliver vi nødt til at få adgang til en række informationer, som vil medføre den mest enkle købsproces for begge parter. Disse informationer er:

  • Navn
  • Tlf
  • Email
  • CVR nummer
  • Fakturerings/leveringsadresse

DANBIT vil til hver en tid respektere og tage hensyn til hemmeligholdelse af specifikke persondata hvis ønsket, heriblandt personlige oplysninger som navn, firma mm. Hvis ovenstående punkter ikke kommer til DANBIT's bekendtskab, kan DANBIT forbeholde sig retten til at afvise ordren.

 

DANBIT indsamler data når du:

·         Opretter en konto

·         Tilmelder dig nyhedsbrevet

·         Gennemfører et køb

·         Sender forespørgsler eller retter kontakt til Danbit

·         Giver personlige oplysninger til Danbit ved evt. ordreændringer eller leveringstider

DANBIT indsamler kun oplysninger, som er nødvendige for at gennemføre en potentiel handel. DANBIT vil på intet tidspunkt videregive personlige oplysninger til tredje mand.

 

Hvad bliver dine oplysninger brugt til?

DANBIT indsamler informationer og oplysninger om dig når vi ønsker at gøre din oplevelse hos os bedst muligt. Som f.eks.

·         At skræddersy/personalisere din oplevelse på vores nyhedsbrev

·         At skræddersy/personalisere din oplevelse på vores hjemmeside

·         At give dig den bedste kundeservice

·         At sørge for ordremodtagelse og ordreafsendelser sker så enkelt og simpelt som muligt

·         Opfølgning på henvendelser til DANBIT

·         Til markedsførings-projekter

 

Hvem får mine personoplysninger?

De oplysninger der bliver afgivet enten telefonisk, via mail eller over hjemmesiden bliver kun videregivet til:

·         Interne afdelinger, såsom salgsafdelingen

·         Betroede tredjemænd, som er afgørende for gennemførelsen af handlen, eller som har direkte relation til dette som f.eks. vognmand eller inkasso.

·         Samarbejdspartnere, som har til opgave at vedligeholde din konto.

Alle disse 3 punkter, er allesammen nogen som er betroede afdelinger/folk, som udelukkende handler og agerer ud fra ledelsen i DANBIT.

 

DANBIT gør en stor arbejdsindsats for hele tiden at give relevant indhold for vores besøgende, og dem som kommer udefra. Derfor bruges der til daglig store kræfter på Google Analytics samt Google Search Console. Her bliver der videregivet IP-adresser til Google Analytics, som bliver accepteret ved at brugen af Google's søgemaskine.

 

Hvor længe bevarer i mine personlige oplysninger?

Indtil du vælger at opsige samarbejdet med DANBIT A/S, vil vi ikke længere varetage dine personoplysninger aktivt. Din e-mail vil blive fjernet fra nyhedsmailen, men som følge af Bogførings-Hvidvaskningsloven opbevarer vi dine transaktionsdata inkl. kontaktoplysninger samt firmaoplysninger i 5 år.

 

Ændring i mine oplysninger

Du kan til hver en tid ændre i dine oplysninger. Vi retter aldrig henvendelse, medmindre du på forhånd har givet tilladelse til det. Du kan altid ændre dine kontooplysninger samt interesseområder, hvis du f.eks. ikke længere ønsker tilbud på varer eller såmænd bare framelde dig nyhedsbrevet. Bemærk: Såfremt du har aflagt en ordre eller på andre måder inteageret med DANBIT forholder vi os retten til at sende dig en nyhedsmail. Dette abonnement kan til enhver tid afmeldes vha. linket nederst i mailen. Ønsker du at vide hvilke oplysninger vi har på dig kan du enten ringe til os på tlf. 56 66 20 20 eller send en mail til salg@danbit.dk.

 

OBS: Data der kræves opbevaret som f.eks. firmanavn eller transaktioner kan IKKE slettes før 5 år grundet Bogførings-Hvidvaskningsloven.

 

Sikkerhedsbrud

Skulle der ske det usandsynlige at DANBIT er ude for et sikkerhedsbrug, så har vi pligt til at informere både dig, men også Datatilsynet om dette. Dette vil ske indenfor 72 timer efter sikkerhedsbruddet.

 

 

Vores DPO

Data Protector Officer:

Kirsten Petersen