4 port Web-baseret tænd/sluk af udstyr via Internet, Cloud. Ping stabil Web-side til genstart. 4 x 230VAC.

Web-baseret fjernstyring af tænde/slukke via Internet
Indbygget Web-Server. Brugernavn + Password
MQTT, Cloud, SNMP
APP til Smartphone
Watchdog med ping af stabil hjemmeside (Google etc.) 
4 x 230 VAC udtag - IEC C-13 udgang 10A og C-14 indgang 15A.
Web-server indbygget - password-beskyttet.
VPN Client
Supporterer: HTTP, HTTPS/SSL, TCP/IP, PPPOE, DHCP, DDNS, SNMP v3, SMTP, NTP, TLS
Supporterer: Cloud Connect : AWS IOT, GOOGLE Cloud IoT, Microsoft AZURE IOT
Mål: 195 x 116 x 45 mm
Rack-beslag tilkøbes

NPOWER4
2.109,00  DKK
Ekskl. moms
Antal
Fysisk på lager  

  • Download PDF
  • file_download Downloads
  • live_help Stil et spørgsmål

NPOWER4 giver fjernbetjent manuel kontrol af de kritiske enheder ved at klikke på et par knapper på smarttelefonen eller computerens webside. Stop den problematiske enhed ved at afbryde strømmen til en bestemt stikkontakt. Ved at slukke for strømmen og genstarte enheden eksternt sparer du tid og penge ved at eliminere behovet for at sende teknikere til årsagen til problemet.
Administrator kan overvåge PDU's samlede strømforbrugsoplysninger fra den eksterne ende gennem internettet for fuldt ud at forstå strømforbruget for alle enheder.
Konfigurer overbelastningshændelsesalarmer og underret ledere via e-mail og trap, så administratoren kan reagere på kriser på kortest mulig tid for at minimere katastrofer. Central administrationssoftware, som kan styre et stort antal PDU'ers strøm-, temperatur- og fugtinformation. Databasen gemmer strømforbrugsoplysningerne for strømskinnen og giver historik-kurve-diagrammet til administratorens reference.

Kompakt enhed til automatisk at tænde/slukke for udstyr på bestemte tidspunkter ud fra en tabel. De 4 udgange kan sættes op uafhængigt af hinanden. De kan desuden styres med en browser via en Web-server indbygget i NPOWER4. Til NPOWER4 medfølger en beskrivelse af protokollen og et software udviklingskit, så der kan udvikles egne programmer baseret på TCP/IP kommandoer til styring af NPOWER4. Tænd/sluk via Lokal- og Internet. Automatisk tænd/sluk ud fra en tidstabel.

Dimensioner
45 x 220 x 120 mm (H x B x D)
Forsyning
Forsyning 230 VAC