MIMO

Multiple-input multiple-output, eller forkortet MIMO, er en radiokommunikationsteknologi også kaldet RF-teknologi, der nævnes og bruges i mange nye teknologier i disse dage.

Wi-Fi, LTE (Long Term Evolution) og mange andre radio-, trådløse og RF-teknologier bruger den nye MIMO trådløse teknologi til at give øget linkkapacitet kombineret med forbedret link-pålidelighed ved hjælp...

Multiple-input multiple-output, eller forkortet MIMO, er en radiokommunikationsteknologi også kaldet RF-teknologi, der nævnes og bruges i mange nye teknologier i disse dage.

Wi-Fi, LTE (Long Term Evolution) og mange andre radio-, trådløse og RF-teknologier bruger den nye MIMO trådløse teknologi til at give øget linkkapacitet kombineret med forbedret link-pålidelighed ved hjælp af det, der tidligere blev set som interferensveje.

 

En kanal kan blive påvirket af såkaldt 'fading', og dette vil påvirke signal/støjforholdet. I det tilfælde vil det påvirke fejlprocenten, forudsat at der sendes digital data. Princippet om mangfoldigheden er at give modtageren flere versioner af det samme signal. Hvis disse kan påvirkes på forskellige måder af signalstien, reduceres sandsynligheden for, at de alle vil blive påvirket på samme tid betydeligt. Dermed hjælper mangfoldigheden med at stabilisere et link og forbedrer ydeevnen og reducerer fejlprocenten.

MIMO er effektivt en radioantenneteknologi, da den bruger flere antenner på senderen og modtageren, for at muliggøre en række signalstier til at bære data ved at vælge separate stier til hver antenne for at muliggøre, at flere signalstier kan bruges.

Mimo Antenne - Til udendørs brug [2,4GHz] - DANBIT A/S

MIMO

Underkategorier

Der er 2 varer.

Viser 1-2 af 2 element(er)

Aktive filtre

11 dBi Udendørs MIMO 2 i 1...

11 dBi Udendørs MIMO 2 i 1 Panel antenne, 2,4GHz, masterstrips

Restlager 
Udendørs Panel-antenne, MIMO typen
2 stk. 11dBi omni-antenner i samme hus
MIMO er Multi-in, Multi-out princippet
Vertikal spredning er 9 grader
Horisontal spredning er 90 grader
Designet for at minimere udfasning af radiosignalet
Mastestrips medfølger
2 x N hun stik

Pris 485,00  DKK
Varenummer WLAN-PANEL11MIMO
Fysisk på lager