Videoovervågning

Digitale- (IP og SDI), analoge kameraer, optager og tilbehør 

DANBIT tilbyder IP- og SDI-kamera-løsninger, for at give kunder den mest optimale videoovervågning. High Line produktlinjen fokus på kvalitet og ydelse samtidig med at den giver god ydelse for pengene. Det er vigtigt at vælge den rigtige videooptager som understøt...

Videoovervågning

Digitale- (IP og SDI), analoge kameraer, optager og tilbehør 

DANBIT tilbyder IP- og SDI-kamera-løsninger, for at give kunder den mest optimale videoovervågning. High Line produktlinjen fokus på kvalitet og ydelse samtidig med at den giver god ydelse for pengene. Det er vigtigt at vælge den rigtige videooptager som understøtter funktionerne på de kameraer som skal tilsluttes. Det er ikke god politik at blande flere forskellige fabrikater sammen i et system. Der findes forskellige standarder, så som ONVIF, som er udformet til at ensrette kameraernes funktion. Desværre er det ikke en garanti at prædikatet ONVIF kompatibel er nok, grundet i flere afarter af ONVIF standarden. Derfor søg råd og vejledning, inden du påtænker at anskaffe videoovervågning.

Vi tilbyder traditionelle analoge kameraer og AHD kameraer (Analog High Definition) med op til 1200 TVL.

Videorecordere i flere varianter - skal supporteres af de valgte kameraer.

Mere

Videoovervågning / Kamera / Optager 

Underkategorier

 • Kamera

  Kan du ikke finde det kamera du søger eller har du brug for vejledning, er du velkommen til at kontakte Danbit A/S

 • NVR - Optager til IP kamera

  NVR - (Network Video Recorder)

  En NVR er den centrale komponent i en overvågningsinstallation. NVRen sørger for at gemme det kameraerne sender til den, på dens harddisk/e og viser det gemte via en Web Browser og at kunne eksporterer til USB sticks - alt efter behov. (Husk at bestille harddisk/e, da de ikke medfølger).

 • DVR - Optager til analog kamera

  DVR (Digital Video Recorder) - optager til analoge kameraer.

  Stand-alone videooptagere (DVR) med lagring på indbygget harddisk (husk at bestille harddisk).

  Videooptagerne har alle de funktioner, der skal til, for at opbygge et avanceret og stabilt videoovervågningssystem med tilslutning af 4, 8 eller flere analoge kameraer.

  Typisk med fjernkontrol og fjernkontrol via browser - billedoverførsel, datatransmission, videokopiering, avanceret billedsøgning m.m. via netværk.

  DANBIT har også hybrid DVR som supporterer både analoge og digitale kameraer..

 • SDI - Seriel Digital Kamera

  SDI Serial Digital Interface.

  Serial Digital Interface er en videostandard benyttet til professionelle Broadcast kameraer. Denne type SDI-kameraerne kan nu leveres til meget gunstige priser og er særdeles velegnede, hvor man ønsker at udskifte de gamle analoge kameraer med nye Mega-pixel kameraer, for at kunne bibeholde de eksisterende coax kabler.

 • Wifi kamera - trådløs
 • Video samleboks
 • Isolatorer

  Isolatorer 

  Vores isolatorer er et apparat designet til at beskytte elektrisk udstyr mod overspænding. En isolator forsøger at regulere spændingen, som leveres til en elektrisk enhed, enten ved at blokere eller ved at kortslutte. Det er let at installere mellem BNC kabler. Ideen er at forhindre videosignalet ikke bliver forværret på grund af video ground loops. Det er f.eks. beregnet til at beskytte udstyr imod høj spænding i nærheden af lynnedslag.

 • Video sender/modtager

  Short range overførsel af analog- og digital video - trådløst.

  Overførsel af composite video er med en sender-boks og modtager-boks som bruger 2,4GHz båndet. Kan også overføre mono-lyd.

 • Videoserver
 • Installation og service
 • Omskifter
Viser 1 - 50 af 75
Viser 1 - 50 af 75