Irisscanner / Biometric

DANBIT anbefaler irisscanning, da sikkerheden er høj. Det amerikanske forsvar samt immigrationsmyndighederne har erfaret, at iris scanning er den mest effektive måde, at identificere personer på, da det endnu ikke er muligt at kopiere iris lige som fingeraftryk.

Adgangskontrol via irisscanner

Når vi taler om moderne teknologi som iris skanning er det vigtigt, at kende forskellen mellem Iris og Retina.Retina...

DANBIT anbefaler irisscanning, da sikkerheden er høj. Det amerikanske forsvar samt immigrationsmyndighederne har erfaret, at iris scanning er den mest effektive måde, at identificere personer på, da det endnu ikke er muligt at kopiere iris lige som fingeraftryk.

Adgangskontrol via irisscanner

Når vi taler om moderne teknologi som iris skanning er det vigtigt, at kende forskellen mellem Iris og Retina.Retina er den røde farve man oplever på et dårligt blitz billede – eller det som kun din øjenlæge kan se.Din Retina kan fortælle om en kvinde er gravid eller er på nogen form for medicin.Iris er den cirkelformede del af øjet omkring pupillen (den sorte del).Iris genkendelsesteknologien er forskellig fra en Retina skanning. Det er det samme som, at tage et billede ved brug af et normalt digitalt kamera – der er derfor ingen grund til, at bekymre sig om øjets sikkerhed.

Positiv identification

Efter en alder på 12 måneder er Iris mønstret fuldt udviklet og ændre sig ikke gennem livet. Iris er enestående – venstre og højre Iris er totalt forskellig - selv på tvillinger som har det samme DNA.

Mest nøjagtige

Sandsynligheden for 2 personer har det samme Iris mønster er 1 ud af 1078. Til sammenligning falder der på hele jordens overfalde 1023 snefnug på et år. Af de 400 tilgængelige målepunkter der findes på den menneskelige krop, har hvert øje 240 målepunkter. Til sammenligning har et fingeraftryk lidt over 50 målepunkter, for diabetes patienter samt andre sygdomme kan dette ikke anvendes som gyldig identification, da fingeraftrykket er fraværende. Ansigtsgenkendelse har lidt over 25 målepunkter og hånden omkring 10 målepunkter og Retina endnu lavere. DNA er ubetinget den bedste biometriske identification af et menneske (målingen tager dog mere end 2 sekunder). Derfor er den mest præcise biometriske teknologi der kommercielt er tilgængelig i dag er Iris skanning.

Nem at anvende

Fra en afstand på 31-35cm genkendes Iris. Korrekt genkendelse er mulig selvom en person bruger kontaktlinser, har et halv lukket øje eller bærer solbriller.

Hurtig genkendelse

Iris genkendelse er ekstrem effektiv i stor målestok som lufthavne eller grænsetilfælde hvor hurtig gennemløbstid er en påkrævet (det tager mindre end 2 sekunder at finde et sæt Iris blandt 1 million personer).

Non-Invasiv genkendelse

Iris genkendelse kræver ingen fysisk kontakt med øjet (non-invasiv). Det betyder en potentiel smittefare eller skade på øjet helt undgås for mennesker.

Høj skalerbarhed

iCAM7xxx familien tilbyder høj skalerbarhed til alle virksomhedsstørrelser eller nationale ID projekter.

Modforanstaltninger

Iris ID er den højeste standard indenfor biometriske sikkerhedsløsninger. Iris adgangskontrol er den perfekte modforanstaltning for uønsket indtrængning sammenlignet med forfalsket foto eller video overvågning.

Irisscanner / Biometric

Der er 2 varer.

Viser 1-2 af 2 element(er)

Aktive filtre