Splitter 

Underkategorier

 • VGA Splitter

  VGA Splitter

  Nedenfor finder du vores udvalg af VGA splittere. En VGA splitter bruges til at tilslutte flere VGA skærme til samme computer. På den måde kan man fremkalde computerens billede på flere skærme ad gangen. Der findes flere forskellige modeller og typer, heriblandt modeller der viser et billede på 2 skærme, og andre der viser kan vise forskelligt indhold fra forskellige enheder, som derefter sendes ud på flere forskellige skærme på en gang. 

  Se vores mest anbefalede her

 • DVI Splitter

  DVI Splitter

  På denne side kan du se vores udvalg af DVI splittere. Med en DVI splitter kan du dele signalet fra én indgang til 2 udgange. Et eksempel kunne være at man ville tilslutte et DVI kabel til en computer, som derefter bliver tilkoblet en DVI splitter. Fra splitteren kan man tilkoble 2 DVI kabler ud til 2 modtagere, f.eks. fladskærme. På den måde bliver signalet fra computeren delt i 2. 

  Se vores mest anbefalede her

 • HDMI Splitter

  Hvad er en HDMI Splitter

  Stort udvalg indenfor HDMI splitter. En HDMI splitter viser det samme billede på flere skærme. Et eksempel med en HDMI Splitter kunne være at man gerne ville have overført et billede over på 6 skærme på samme tid. Her fører du et kabel fra HDMI splitteren ud i hver enkelt skærm. En HDMI splitter har oftest en indgang og op til 8 udgange. Det vil sige at en almindelig HDMI splitter ville kunne sende det samme billede ud på 8 skærme samtidigt. En HDMI splitter er derfor ideelt til kontorer, sportshaller og lignende hvor det kan være til god gavn at kunne vise det samme billede på flere skærme, uden du behøves at gå ud og investere dyre domme i andet elektronisk udstyr. Alt du behøves er en HDMI splitter. 

   

  Se vores produkter nedenunder. 

 • DisplayPort (DP) Splitter

  DVI Splitter

  Nedenfor kan du se vores udvalg af Displayport splittere. Man kan bruge en Displayport splitter til at f.eks. at fordele et DP signal fra en computer ud til flere skærme. Det kan f.eks. være fladskærme eller projektorer. Nogle Dispayport splittere kan fordele signalet ud på alt mellem 2, 3 og 4 skærme. Alle understøtter HD. Alle vores Dispayport splittere er blevet kvalitets-testet så de lever op til vores krav om høj kvalitet. Dette er noget vi vægter utrolig højt. Det betyder også at vi tilbyder support efter salg. 

  Hvis ikke du fandt det produkt du ledte efter, så ring eller skriv en mail til salg@danbit.dk, så vil vi skaffe den hjem til dig. 

 • SDI Splitter

  SDI Splitter

  Er du interesseret i SDI splittere, så ring eller smid os en mail på salg@danbit.dk, så finder vi den rette til dig. 

Viser 1 - 14 af 14
Viser 1 - 14 af 14