4 x Analog indgang, 4 x Analog udgang, 0-10V, 0-20mA, 12/16bit. MODBUS TCP/IP, 2 x RJ45 Daisy chain, partilstand,

MODBUS TCP/IP-modul med analog ind- og udgang
Brugerdefinerbar Modbus TCP Slave-adressering
Maks. 10 klienter tilsluttet
Understøtter RESTful API til IIoT-applikationer
Understøtter peer-to-peer-kommunikation
Sparer tid og ledningsomkostninger med daisy-chain topologier
Aktiv kommunikation med WIN-OPC UA Server
Understøtter SNMP v1
Nem masseimplementering og konfiguration med Device Search-værktøjet
Venlig konfiguration via webbrowser
Temperaturområde -20 til +70°C
DIN montering
Phoenix kontakter
Forsyning 12 - 36VDC/ 3 Watt
Størrelse: 124 x 84 x 28 mm

ETH-MOD4AI4AO
3.342,00  DKK
Ekskl. moms
Antal
På vej ind  

  • Download PDF
  • file_download Downloads
  • live_help Stil et spørgsmål

MODBUS-serien understøtter de mest almindelige I/O-datahentningsprotokoller, hvilket gør den i stand til at håndtere en række applikationer. De fleste OT-ingeniører er mere fortrolige med OT-baserede protokoller som Modbus, mens IT-ingeniører bruger SNMP eller RESTful API
protokoller. Modulet gør det muligt for IT- og OT-ingeniører nemt at hente data fra den samme I/O-enhed. MODBUS-serien understøtter Modbus TCP og OPC UA, samt forskellige protokoller såsom SNMP, MQTT, RESTful API osv. Interface med din applikation. Spar tid og ledningsomkostninger til masseimplementering.
Modul I/O har to Ethernet-porte og kan bruge daisy-chain moduler til moduler uden behov for en switch. Ethernet til at bygge multipoint I/O-netværk over standard Ethernet-kabler. Mange industriel automationsbrugere konfigurerer løsningen til massefeltbusinstallationer.
I fjernautomatiseringsapplikationer kan brugere via et punkt-til-punkt-netværk overføre inputværdier direkte til outputkanaler gennem et par MODBUS-seriemoduler.

Når den bruges sammen med en WIN-OPC UA-server, kan enheden overføre ændringer i status og/eller hændelser til systemet. Når der kommunikeres med systemer ved hjælp af en push-arkitektur, leveres beskeder kun, når tilstands- eller konfigurationsbegivenheder ændres, hvilket reducerer mængden af data, der skal overføres, og forbedrer nøjagtigheden.