Hvor bruges skærmede kabler?

Et skærmet netværkskabel er designet til brug i miljøer, hvor electromagnetic interference (EMI) og radio frequency interference (RFI) er til stede. Eksempler på sådanne områder er produktion, automation og Industrielle applikationer, hvor motorer, generatorer, transformere og andre støj udsender, når industrimaskiner er i brug.

DANBIT tilbyder flere variationer af skærmede Ethernet-kabler til brug i disse miljøer herunder enkelt folie skærmet forsamlinger til områder med minimal EMI og RFI. Selvom Folie afskærmning giver 100% dækning af lederne, er det svært at effektivt opsige til konnektorer og tilbyder høj modstand, som ikke giver den bedste vej til jorden.

DANBIT tilbyder også dobbelt afskærmede Ethernet kabel forsamlinger med folie og fletning skærmede til brug i applikationer, hvor tung EMI og RFI er til stede.

 

Flettet skærmede kabler

Flettet skærmede kabler tilbyder generelt 60% -85% afskærmning, og kan kun tilbyde omkring 95% dækning i bedste fald. Massen af fletningen er højere end en folie-skærmede og tilvejebringer således bedre ledningsevne og tilbyder en sikker forbindelse til stikkene på kabelenderne giver en fremragende jorden.

 

EMI og RFI

Skærmningen kan behandle EMI og RFI på to måder. Det kan afspejle energi. Eller det kan afhente indblanding og gennemføre det til jorden, holde EMI og RFI væk fra de snoede par placeret under skærmning.

Hvorvidt EMI / RFI reflekteres skærmede eller "flettet" skærmede til jord, kan noget energi stadig passere gennem skærmning, men da det så er stærkt svækket, vil det ikke forårsage interferens.

DANBIT tilbyder mange typer af enkelt og dobbelt skærmet Ethernet kabel samlinger og kabelruller, herunder forskellige stik/kabel muligheder, farver og længder.