Produktserien fra ICP DAS 

En produktserie udviklet af ICP DAS, Taiwan, fungerer som kontrolenheder til brug i fjernlogikstyring og overvågning i forskellige industrielle applikationer. Produktserien har de, med rette, døbt: WISE (Web Inside, Smart Engine).

WISE er en brugervenlig og intuitiv HMI-interface, der giver brugerne mulighed for at implementere kontrollogik på controllere blot et par klik væk. ingen programmering er påkrævet. Med denne kraftfulde og brugervenlige software vil den forkorte tiden og omkostningerne til systemudvikling. 

 

Opsætning af WISE-modulerne 

Web-serveren på WISE-modulerne gør det let at udføre opgaver med indbyggede logikregler.  Med IF-THEN-ELSE-regel-sæt vil opsætningen og implementering af logiske procedurer for moduler/controllere.  Regelsættet tillader udførelsen af handlinger skal udføres under bestemte betingelser. F.eks. Opsæt I/O-kanalværdier, at udføre timer- og planopgaver eller sende alarmmeddelelser under bestemte betingelser. Desuden er SCADA-pakken via MODBUS TCP/RTU-protokol i stand til at kontrollere eller overvåge I/O-kanal eller systemstatus på WISE-moduler i realtid.

 

WISE-580x / WISE-523x / WISE-224xM giver endda flere I/O-funktioner. De giver mulighed for at oprette forbindelse til en lang række ICP DAS fjern I/O-moduler og MODBUS TCP/RTU slavemoduler:
Brugerne kan frit vælge de mest egnede I/O-moduler. Med isat hukommelseskort (SD) giver det en Data Logger-funktion og realtidsregistrering af I/O-kanaldata og gør det muligt at sende datalogfilerne til en FTP-Server for dataanalyse.

WISE-523x / WISE-224xM understøtter IoT (SNMP, MQTT, CGI, FTP) som kan integreres med forskellige IoT systemer så som rumovervågning, smarte fabrikker, smarte bygninger osv.
Kan oprette forbindelse til f.eks. Microsoft Azure eller IBM Bluemix og ICP DAS IoTstar IoT-cloud software. Funktionerne "Gennemtænkt dataindsamling med sensor", "Intelligent realtids-logikdrift på feltsiden" og "Nem integration med IoT/SCADA-miljøet" er WISE ikke kun en controller til IIoT-Edge computing til felt-side-sensorer i IoT-applikationer, men også en IoT Gateway til upload af sensordataene til IoT-Cloud systemet. Det er bestemt dit bedste valg til opbygning af dine IoT-applikationer!

Eksempel

WISE-71xx Serien understøtter op til 8 P2P-indstillinger (Pair). Denne funktion gør det muligt for lokale WISE-moduler at kommunikere direkte med andre fjern-placerede moduler. De kan frit dele deres data såsom I/O-værdi, DI/ DO eller internt register-statusoplysninger.

Dette er blot et lille udsnit af de mange moduler som ICP DAS har i deres enorme produktprogram.

Kontakt os gerne og vi tilbyder gerne en løsning til din opgave.