Hvad betyder skærm med høj lysstyrke? Og hvor bruges den?

En skærm med høj lysstyrke kan læses i sollys og er designet til at fungere under meget lyse omgivelser, men stadig være klart læselige. Skærme med høj lysstyrke producerer normalt over 1000 nits lysstyrke, hvor PC-skærme typisk har omkring 300 nits.

Skærme med høj lysstyrke bruges typisk ved udendørs projekter for eksempel: parkeringsbetalingssystemer, automater, informations- og rådgivningssystemer, stadioner samt militærkøretøjer, på skibe til navigationssystemer, bus- og togperroner.

Alle vores skærme med høj lysstyrke er af industriel kvalitet og sikrer, at dit kontinent bliver set. Vi har alle typer industrielle skærme med høj lysstyrke, der kan bruges i alle slags barske miljøer både ved lav eller høje temperaturer, stødbestandige, vandalsikker, vand- og støvafvisende, for at sikre, at din skærm vil fungere, som den skal.

Hvorfor er Optical Bonding Technology vigtig for skærme med høj lysstyrke?

Optical Bonding Technology gør det muligt at montere antireflekterende glas-, plast- eller touchsensor direkte på skærmpanelet, der fjerner mellemrummet mellem skærmen og det ydre lag. Med denne metode øges kontrastforholdet markant i et højt omgivende lys, dette for at skærmen kan ses meget bedre.