Lysmåler af synligt lys. 0 - 83.000lux med 23bit opløsning. Automatisk justering for optimal opløsning. 1-wire interface

1-wire lysmåler til synligt lys
Filtrerer IR lys fra målingen
0 - 83.000lux med 1 lux opløsning
Op til 23bit opløsning
Automatisk fuld skala justering
Kan kaskadekoples via RJ11 stik
Forsynes fra Controller med 5VDC/4mA
Maks. 30 meter kabel
Mål: 85 x 35 x 24 mm
IP30 plasthus med flange

TSL200
817,00  DKK
Ekskl. moms
Antal
På vej ind  

  • Download PDF
  • file_download Downloads
  • live_help Stil et spørgsmål

TSL200 er en 1-Wire lyssensor med højt dynamisk område på 83000 lux garanterer præcise målinger selv direkte til lyskilderne. Sensoren måler intensiteten af ​​det synlige lys. Den har en stærk infrarød (IR) afvisning. Dette gør sensorens spektralrespons meget tæt på det menneskelige øjes reaktion.

Den har automatiske fuldskalaindstillinger og lysmåling over et 23-bit effektivt dynamisk område. Dette gør sensoren meget præcis i mørke såvel som på et meget intensivt lys. Den interne digitale signalbehandling garanterer langsigtet stabilitet og repeterbarhed af målingerne. Med fuld fabrikskalibrering kræver sensoren ingen yderligere kalibrering på kundens side. Sensoren kommunikerer over 1-leder-interfacet. For at gøre ledningsføringen lettere, er der to RJ-11-stik tilgængelige på enheden. Hver sensor hae et unikt ID-nummer. Desuden kan 1-Wire lyssensoren kombineres med sensorer til andre miljøparametre for at bygge en enkeltpunkts multiparameter miljøovervågning.