Web-enabled VOLT / 4-20mA output modul over LAN og Internet. 5 x analog +/-10V, 4-20mA 16bit - individuel skalering, 9 - 28VDC

Netværksbaseret analog output modul
5 x separate analoge udgangskanaler
Udgangssignaler: 0-5V, 0-10V, ± 5V, ± 10V, 4-20mA
Udgangssignalerne er softwarekonfigureret
Udgangssignalerne er uafhængigt programmerbar og skalerbar
Indbygget isoleret DC-DC forsyning
Spændingsforsyning: 9 - 28VDC / 5Watt
Ingen speciel software eller enhedsdrivere krævet
Password beskyttet webopsætning og kontrolsider
Statisk eller DHCP IP-adresse
XML og Modbus/TCP
Kan opdateres on site
Aftageligt terminalstik

X-317-I
5.889,00  DKK
Ekskl. moms
Antal
Fysisk på lager  

  • Download PDF
  • file_download Downloads
  • live_help Stil et spørgsmål

X-317-I™ er et Web-baseret analogt outputmodul med 5 x outputkanaler. De analoge udgange svarer til en programmerbar logisk controller (PLC). I modsætning til en PLC er X-317-I imidlertid designet til Web-baserede applikationer. Ingen add-on software eller hardware er påkrævet. X-317-I kan konfigureres, programmeres og testes fuldt ud ved hjælp af sin indbyggede Web-Server. Webopsætningssiderne er intuitive og nemme at bruge og kræver ikke specielle programmeringsfærdigheder.

X-317-I kan bruges som en stand-alone enhed samt fungere som en periferiudstyr til andre enheder såsom en programmerbar logisk controller X-600M-I.

X-317-I har 5 stk. præcision 16-bit digitale til analoge konvertere (DAC'er). Hver kanal kan individuel programmeres til 0-5V, 0-10V, ± 5V, ± 10V, 4-20mA områder. Spændings- og strømudgangene for hver kanal er på en enkelt skrueterminal-blok. De fleste industrielle analoge applikationer kræver isolering mellem strømforsyningen og analoge udgange. X-317-I har en indbygget DC-DC-konverter til at give isoleret effekt til udgangene. Der kræves ingen ekstern isoleret backplane.

De indbyggede webopsætningssider gør det muligt at konfigurere navn og indstillinger for hver kanal. Du kan konfigurere rækkevidden for en indstilling til at være i tekniske enheder. For eksempel kan en inputværdi på 0 til 100% skaleres og behandles til et outputområde på 4-20mA for at styre en spjældmotor etc.