Web-enabled Temperatur og Fugt modul til 1-wire sensorer. Op til 16 sensorer med logging. RTC, ModbusTCP/IP, XML. PoE

WEB-baseret temperatur og fugt datalogger
1-Wire bus til maks. 16 sensorer (temp/fugt)
Tilladelser: Administrator, Manager, Bruger
Opgaver
50 skemalagte
50 Betinget
20 override skemaer
email-alarmer, brugerdefinerede (krypterede e-mail-servere, såsom gmail)
Realtidsur med NTP-serversynkronisering
Ingen software påkrævet
BASIC script support til avanceret fleksibilitet
Konfigurerbar logning
Graf (loggede data)
HTTPS/TLS krypteret
Statisk eller DHCP IP-adressekonfiguration
Modbus, SNMP, Remote Service, IP-filtrering
On-site opdateres
Robust kabinet til DIN-skinne / væg
Forsyningsspænding: PoE eller 9 - 28VDC, 134mA

X-405-E
3.725,00  DKK
Ekskl. moms
Antal
Fysisk på lager  

  • Download PDF
  • file_download Downloads
  • live_help Stil et spørgsmål

X-400 series produkterne er en familie af kraftfulde web-aktiverede industrielle I/O-controllere med mange avancerede funktioner. Familien indeholder forskellige moduler, hver med forskellige kombinationer af input og output (I/O). Modulerne har alle fælles opsætnings-, kommunikations- og driftsfunktioner. Modulerne i X-4xx-serien har forskellige kombinationer af relæer, digitale indgange, analoge indgange, 1-Wire Bus (til temperatur- / fugtighedsovervågning) osv. De fleste moduler har et fast antal I/O;
X-400 har dog en båndkabeludvidelsesbus, der gør det muligt at udvide I / O-moduler direkte tilsluttet X-400, hvilket gør dens I/O tilpasselig. X-404 har en RS-485 bus, der kan bruges til kommunikere med tredjeparts modbus-sensorer og enheder. Alle X-4xx Series-moduler kan dele I/O med andre X-4xx Series-moduler i sin interne logik.
Disse moduler har funktionelle ligheder med standard Programmable Logic Controllers (PLC'er) og in i mange tilfælde kan de bruges som web-aktiverede PLC'er. Der er dog forskelle mellem X-4xx-modulerne og PLC'erne. PLC'er er typisk programmeret ved hjælp af ladder-logik, i stedet for X-4xx-serien enheder programmeres enten ved hjælp af dens enkle webside-baserede “task builder” eller ved at skrive en BASIC skript. X-4xx Series-modulerne konfigureres og betjenes ved hjælp af en webbrowser uden behov for brugerdefineret konfigurationssoftware. X-4xx-serien blev bygget fra bunden til moderne netværksforbindelse og understøtter forskellige protokoller såsom HTTP, HTTPS, Modbus / TCP, SNMP og mere.