MODBUS TCP/UDP til RTU Gateway. Modbus TCP Master/Slave mellem Modbus RTU Master/Slave. 3 x RS485. 12-48VDC

Understøtter Modbus TCP/UDP master og slave
Understøtter Modbus RTU/ASCII master og slave
Maks. TCP-forbindelser (mastere) pr. seriel port: 32
1 x RJ45 Ethernet
3 x RS485 porte
Maks. 254 sedler
Maks. Baudrate: 115,2 kbps
12 - 48VDC / 1,7 Watt
Mål: 95 x 52 x 27 mm
Temperatur: -25 - +75°C
Statisk IP eller DHCP
Webserver til konfiguration (HTTP)
Automatisk RS-485 retningskontrol
Klemrækker
Omkostningseffektiv Modbus-gateway

ETH-MODGW735-I
1.491,00  DKK
Ekskl. moms
Antal
På vej ind  

  • Download PDF
  • file_download Downloads
  • live_help Stil et spørgsmål

Modbus er blevet en standard industriel kommunikationsprotokol og er nu det mest almindeligt tilgængelige middel til at forbinde industrielle elektroniske enheder. Modbus giver mulighed for kommunikation mellem mange enheder tilsluttet det samme RS-485 netværk, for eksempel et system, der måler temperatur og luftfugtighed og kommunikerer resultaterne til en computer. Modbus bruges ofte til at forbinde en overvågningscomputer med en fjernterminalenhed (RTU) i overvågningsstyrings- og dataindsamlingssystemer (SCADA).

ETH-MODGW735-I er en Modbus TCP til RTU/ASCII-gateway, der gør det muligt for en Modbus/TCP-vært at kommunikere med serielle Modbus RTU/ASCII-enheder gennem et Ethernet-netværk og eliminerer kabellængdebegrænsningen for ældre serielle kommunikationsenheder. Modulet kan bruges til at oprette et par-forbindelsesprogram (såvel som seriel-bro eller seriel-tunnel-applikation), og kan derefter rute data over TCP/IP mellem to serielle Modbus RTU/ASCII-enheder, hvilket er nyttigt ved tilslutning af mainframe computere, servere eller andre serielle enheder, der bruger Modbus RTU/ASCII-protokoller og ikke selv har Ethernet-kapacitet.

Read-cache-funktionen bruges til at gemme tidligere anmodninger og svar i hukommelsesbufferen på tGW-700-modulet. Når andre HMI/SCADA-mastercontrollere sender de samme anmodninger til den samme RTU-slaveenhed, returneres det cachelagrede svar med det samme. Denne funktion reducerer belastningen på RS-485-buskommunikationen dramatisk, sikrer hurtigere TCP-svar og forbedrer stabiliteten af hele systemet.