Trådløs vejecelle i rustfri stål som shackle (sjækel) til kran, wire-stag og lign. 4 vægtklasser op til 35 ton

Crosby sjækel med indbygget vejecelle - trådløs overførsel
4 vægtklasser - op til 35 ton
Miljøsikret til IP67
Certificeret sjækel og load-pin
2.4GHz Wifi
Batteridrift
Op til 12 sjækels per måleinstrument
Bestil til ønsket vægtklasse
Kontakt salgsafdelingen
Vejeinstrument på billedet er ikke inkluderet

LC-WTSSHK-SHACKLE
Ring +45 56 66 20 20 for pris
Antal
På vej ind  

  • Download PDF
  • file_download Downloads
  • live_help Stil et spørgsmål

WTSSHK-D Wireless Crosby™ Load Shackle med Wifi er fremstillet med hjælp af Crosby™ G2150 sjækler. Versioner er også tilgængelige med det populære GreenPin™-sortiment af sjækler. Den indbyggede radiotelemetrielektronik fungerer på 2,4GHz licensfrie frekvens.
Det unikke plasthus er fremstillet af robust højtydende polyamidharpiks, hvilket gør det stærkt, men alligevel let, hvilket resulterer i en bedre afbalanceret veje sjækel sammenlignet med andre tilgængelige på markedet. To clips giver dig mulighed for at åbne huset for at få adgang til og udskifte de to AAA-batterier, mens den interne elektronik nedenunder forbliver fuldstændig forseglet. Dette inkluderer antennen for at sikre maksimal beskyttelse mod skader.

WTSSHK-D kan også leveres med en håndholdt batteridrevet skærm, der kan skifte mellem Mega ton eller lbs, eller alternativt til multi-shackle-applikationer. Et enkelt display kan adressere op til 12 trådløse sjækler til individuel overvågning eller til summerings-/vejningsapplikationer.
Vi kan også levere mere komplekse telemetrisystemer. For yderligere information om, hvad vi kan tilbyde, bedes du kontakte vores tekniske afdeling med dine krav.