5 ports VPN Cyber Security Gateway, 5 x RJ45 10/100/1000Mbps, Dual WAN, USB port, SPI firewall, -40 - +75°C, 9 - 48VDC

Cyper Security VPN Router med dual WAN failover
Managed
10/100/1000Mbit
3 x RJ45 LAN
1 x RJ45 LAN/WAN
1 x WAN
1 x USB 3.0
Auto Reboot under 5 sekunder
VPN tunnels: maks. 60
VPN throughput: maks. 100Mbps
Encryption: DES, 3DES, AES, AES-128/192/256
Authen: MD5/SHA-1/256/384/512
IPSec (Host to Host)/GRE/PPTP server/L2TP/SSL
Driftstemperatur: -40 - +75°C
Mål: 135 x 88 x 50 mm
Vægt: 530g
Forsyningsspænding: 9 - 48VDC, 9Watt
DIN-beslag, væg-montering

ETH-VPN-GATEWAY
3.183,00  DKK
Ekskl. moms
Antal
På vej ind  

  • Download PDF
  • file_download Downloads
  • live_help Stil et spørgsmål

ETH-VPN-GATEWAY den ideelle VPN Security Gateway

Enheden kan arbejde som en VPN-sikkerhedsgateway i en industriel applikation for et firma, der har mange forskellige afdelinger. Med IPSec/GRE/PPTP/L2TP/ SSL VPN-løsninger giver ETH-VPN-GATEWAY sikret datakommunikation til filialer, leverandører og mobile medarbejdere med en fleksibel måde at oprette forbindelse tilbage til hovedkvarteret.

ETH-VPN-GATEWAY forbinder dobbelt WAN forbindelser med op til to forskellige internetudbydere. Det skaber en stabil og kvalificeret VPN-forbindelse til mange vigtige applikationer såsom VoIP, videokonferencer og datatransmission.

Fremragende evne til trusselforsvar:
ETH-VPN-GATEWAY har indbygget SPI (stateful packet inspektion) firewall og anti DoS / DDoS angrebsfunktioner som giver høj effektivitet og omfattende beskyttelse af dit netværk. Virtuelle server- og DMZ-funktioner kan lade dig konfigurere servere på intranettet og stadig levere tjenester til internetbrugere.

Ideel VPN Security Gateway-løsning til en lille/ mellem virksomhed:
ETH-VPN-GATEWAY giver komplet datasikkerhed og privatliv til adgang til og udveksling af mest følsomme data, indbygget IPSec VPN-funktion med DES / 3DES / AES-kryptering og MD5 / SHA-1 / SHA-256 / SHA-384 / SHA-512-godkendelse , og GRE, SSL, PPTP og L2TP-servermekanisme. Den fulde VPN-kapacitet i ETH-VPN-GATEWAY gør forbindelsen solidt sikker, mere fleksibel og mere kapabel.

 

ETH-VPN-GATEWAY understøtter mange populære sikkerhedsfunktioner, herunder indholdsfiltrering til at blokere specifik URL, MAC / IP-filtrering og mere. Desuden giver det højere ydelse med alle Gigabit Ethernet-grænseflader, der tilbyder hurtigere hastigheder til dine netværksapplikationer. De brugerdefinerede grænseflader Gigabit opfylder fleksibelt netværkskravene i dag, og de to WAN-grænseflader gør det muligt for ETH-VPN-GATEWAY at understøtte udgående load balance og WAN fail-over-funktioner.
Cybersecurity Network Solution for at minimere sikkerhedsrisici

Cybersikkerhedsfunktionen er inkluderet for at beskytte switch management i et missionskritisk netværk behøver praktisk taget ingen kræfter og omkostninger at installere. For effektiv styring er ETH-VPN-GATEWAY udstyret med HTTPS-web- og SNMP-styringsgrænseflader. Med den indbyggede webbaserede styringsgrænseflade tilbyder ETH-VPN-GATEWAY en let at bruge, platformuafhængig administrations- og konfigurationsfacilitet. ETH-VPN-GATEWAY understøtter SNMP, og det kan styres via enhver administrationssoftware baseret på standard SNMP-protokollen.

 

ETH-VPN-GATEWAY har linkredundans, indholdsfiltrering og mange flere funktioner for at gøre hele netværkssystemet bedre.

 

ETH-VPN-GATEWAY kan forbinde dobbelt WAN med op til to forskellige internetudbydere. Det skaber en stabil og kvalificeret VPN-forbindelse til mange vigtige applikationer såsom VoIP, videokonferencer og datatransmission.

Rev: LO

Driftstemperatur
-40 til +75°C
Forsyning
9 - 48VDC, 9 Watt
Kabinet
Metal, IP30, DIN-beslag
Mål og vægt
135 x 88 x 50 mm, 530g