Micro UHF RFID 865MHz keramisk TAG mod metal, ISO18000-6C, EPC Gen 2, EPC 96bit TID 512bit, IP68

Ceramic UHF TAG mod metal
Overlever temp: -40 - +250°C kortvarigt
Kan autoklaveres flere gange
Driftstemp: -40 - + 85°C
Alien Higgs-3 chip
Mål: 10 x 5 x 3 mm
Vægt: 0.8g
Læseafstand: op til 3 meter (1 Watt læser)
Egnet til placering mod metal - kan give bedre læseafstand
Læse/skrive: 100.000 gange
Data storage: over 10 år
IP68 tæt

RFID868TAG10-512
37,00  DKK
Ekskl. moms
Antal
Fysisk på lager  

  • Download PDF
  • file_download Downloads
  • live_help Stil et spørgsmål

RFID (Radio Frequency Identification) udgør i øjeblikket en vigtig position inden for aktivforvaltning. Det kan, giver synlighed af aktivets livscyklusser, bringer realtidsoplysninger om aktivplacering, fejlfri datafangst og det ultimative inden for effektive aktivstyringsprocesser. Automatisering af styring af aktiver sparer din organisation arbejdskraft, tid og penge. Egnet til adgangsstyring inklusive: Sporing af it-aktiver, Sporing af sundhedsaktiver, Finansiel aktivforvaltning, Forvaltning af infrastrukturaktiver.

TAGen kan være indlejret mod metal og kan modstå gentagne autoklavcyklusser. Det er designet til at imødekomme FDA-kravene, er ATEX-certificeret og er en ideel løsning til sporing af små værktøjer, fx skalpel, våbenleje, auto-reservedele osv. Det er biokompatibelt for at sikre sikkerhed i medicinske applikationer og er blevet testet for at overleve høj varme i gentagne autoklavcyklusser og industrielle kemiske vaske, der normalt komplicerer anvendelsen af RFID-enheder.

Forskellige RFID-tags og etiketter til industriens anvendelse. Aktivstyring kræver ofte strenge politikker, disciplineret drift og arbejdskrævende lagerrevision. RFID hjælper mange førende virksomheder med at strømline og endda automatisere deres daglige aktiveradministrationsoperationer - hvilket sparer både tid og penge.Med RFID-løsning kan aktiverne spores let, præcist og effektivt.Datum, såsom produktionsdato, serienummer, vedligeholdelsesoplysninger , kan skrives ind i tags og etiketter. Derefter kan henvisningen læses og uploades til styringssystemet, såsom SAP, ERP, WMS, SCM. Med RFID og understøttende aktivstyringssystem kan aktivplaceringer og tilgængelighed ses i realtid , hvilket er nøglen til bedre aktivudnyttelse. Udover kan RFID-systemet også beskytte aktivet mod tyveri.
Det bruges til at spore dele og arbejde i processen og til at reducere defekter, øge kapaciteten og styre produktionen af ​​forskellige versioner af de samme produkter
Forsyningskæde, logistik og lager. RFID-tags og etiketter gør det muligt at automatisere optælling, spore beholdning og lokalisere aktiver.Det giver præcis og effektiv aktiveradministration.
Forrudemærker og smartkort bruges i vid udstrækning til adgangskontrol på parkeringspladsen. UHF-dækmærker er de bedste muligheder for forfalskning og tyveri af dæk.
RFID-tags gør det muligt for ensartede virksomheder, gæstfrihedsorganisationer, kommercielle rengøringsmidler og medicinske faciliteter automatisk at spore tøj, sengetøj, klude og andre aktiver for nøjagtig, effektiv lagerstyring og regnskabspraksis.

Sundhedsindustrien involverer mange processer, der har brug for identifikation og sporing. På grund af komplekse driftsprocesser, for at øge effektiviteten og garantere patientsikkerhed bliver meget vigtig ting. RFID sporer automatisk eller identificerer i medicinsk udstyr, instrumenter, dokumenter og andet udstyr osv., Kan hjælpe med at forhindre menneskelige fejl og tilføje værdi til at spare omkostninger og forbedret effektivitet.