Logik Controller med GSM modul. Datalogger, 1 x RJ45 Ethernet, 1 x RS232, 1 x RS485. RTC. 12 - 48VDC

Indbygget Webserver
Logiske funktioner med IF-THEN-ELSE-indstilling
IF-THEN-ELSE til simpel opsætning af betingelser
Ikke mere programmering. Bare klik og færdig
Supporterer I/O, tæller, timer, tidsplan, e-mail, rules
Datalogger og datafiler understøttet tilbageføringsfunktion
Modbus TCP / RTU-protokol til SCADA-software problemfri integration
Til I/O XW-Board med ind- og udgange
Understøtter I-7000 Remote I/O-moduler (op til 16)
Understøtter Modbus RTU-slaveenheder (op til 10)
SNTP-tidssynkronisering understøttet
Support SMS (GSM: Quad-band 850/900/1800/1900 MHz)
Forsyningsspænding: 12 - 48VDC

L-CON-LOG-GSM
6.370,00  DKK
Ekskl. moms
Antal
Fysisk på lager  

  • Download PDF
  • file_download Downloads
  • live_help Stil et spørgsmål

WISE (Web Inside, Smart Engine) er en produktserie der fungerer som kontrolenheder til brug i fjernlogisk kontrol og overvågning i forskellige industrielle applikationer. WISE tilbyder en brugervenlig og intuitiv webstedsgrænseflade, der giver brugerne mulighed for at implementere IF-THEN-ELSE-kontrollogik på controllere kun få klik væk; ingen programmering er påkrævet. Med sine kraftfulde og brugervenlige funktioner minimerer den læringskurven, forkorter markedsføringstiden og reducerer indsatsen og omkostningerne dramatisk til systemudvikling.

L-CON-LOG-GSM understøtter en I/O-udvidelsesbus til implementering af forskellige I/O-funktioner såsom D/I, D/O, A/D og D/A ifølge XW-Board. Derudover understøtter den også I-7000 / M-7000 eksterne I/O-moduler og Modbus RTU-slaveenheder. Baseret på forskellige I/O-moduler i I-7000 / M-7000 og forbindelsesevnen med Modbus RTU-slaveenheder, kan L-CON-LOG-GSM give brugeren mere fleksibilitet inden for applikationsområdet.

L-CON-LOG-GSM understøtter Modbus TCP / RTU-protokol for at gøre problemfri integration med SCADA-software tilgængelig. Det inkluderer alle fordele, som WISE-seriens controllere kan give. Derudover leverer L-CON-LOG-GSM dataloggerfunktion med micro SD-kort, det kan registrere I/O-kanalværdi ved hændelsestrigger eller regelmæssig tidsperiode. Datafilerne kan sendes tilbage via e-mail eller FTP. Alle indstillinger kan gennemføres via browseren.

Ud over meritter, der er nedarvet fra den eksisterende WISE-serie, giver L-CON-LOG-GSM endda flere understøttelser i I/O-funktioner. Det giver mulighed for at oprette forbindelse til en lang række XW-Boards, I-7000 / M-7000 Remote I / O-moduler og Modbus RTU-slave-enheder, der gør det muligt for brugere frit at vælge de mest egnede I/O-moduler. Med micro SD-kortet giver det dataloggerfunktionen til realtid at registrere I/O-data fra controlleren og sende datafilerne via FTP eller e-mail på et planlagt tidspunkt til kontrolcentret for yderligere administrationsadministration eller dataanalyse. L-CON-LOG-GSM har også SMS-afsendelsesfunktion til alarmrapport og SMS-kommandomodtagelsesfunktion.

L-CON-LOG-GSM kræver et SIM-kort

Data
Leveres med et 4GB microSD kort
Forsyning
10 - 30 VDC, 2 W
Netværk
10/100Mbit RJ45 stik
Porte
COM1: RS232, COM2: RS485
Stik
COM1 og COM2 Skrueterminal
Udvidelser
Intern I/O udvidelsesbus til 1 stk. udvidelsesmodul