USB til CAN bus konverter

Tilslut CAN bus udstyr over USB porten

CNV-USB-CAN
568,00  DKK
Ekskl. moms
Antal
Fysisk på lager  

  • Download PDF
  • live_help Stil et spørgsmål

USB til CAN bus, leveres med USB kabel på ca. 1 m

CNV-USB-CAN er en adapter fra USB til CAN. Det forbinder en pc via USB-interface til CAN-bussen. Da de nuværende computere alle har flere USB-porte, er installationen enkel. Selv den tidligere standard på USB 1.1 med 12 Mbit / s max. & Nbsp; hastighed er tilstrækkelig til at forbinde USB-CAN til en computer.
CAN-bussen er meget udbredt i industrielle applikationer såvel som i bilovervågning og -styring. USB-CAN kan bruges til at overvåge datatrafik i sådanne installationer, samt sende kontroloplysninger. Udførelsen af ​​USB-CAN er blandt de bedste tilgængelige på markedet for CAN-on-USB-produkter.

Da hardwarebaseret automatisk strømstyring implementeres ved grænsefladen mellem CAN-controlleren og pc'en, er dataens pålidelighed meget høj.


• ASCII konverteringsprotokollen er nyttig til udvikling og testning af enhver konfiguration. Brugere åbner kun seriel port via et terminalprogram og har en nem måde at tale med CAN-controlleren på. På samme måde kan de også sende og modtage CAN-rammer.


• Programmer programmeret af brugere indlæser biblioteket (DLL), som transparent håndterer ASCII-konvertering. Programmører håndtere kun CAN rammer og status, de behøver ikke at bekymre sig om ASCII konvertering i deres applikationer. Denne API understøttes i C / C ++, C #, VB.NET, Delphi og LabVIEW.


• USB-CAN understøtter også CANFestival, en Open Source CANopen Framework. CANopen er en CAN-baseret højere lagprotokol, der anvendes i forskellige applikationsområder, såsom medicinsk udstyr, offroadkøretøjer, maritim elektronik, jernbaneapplikationer eller bygningsautomatisering. CANopen unburdens udvikleren fra at håndtere CAN-specifikke detaljer som bit-timing og implementeringsspecifikke funktioner. Det giver standardiserede kommunikationsobjekter til data i realtid, konfigurationsdata samt netværksstyringsdata.


• CANHacker, et værktøj til analyse og transmission af rammer på CAN BUS, er inkluderet i produktpakken. sæt af Mapper DLL'er simulerer CAN hardware fra andre producenter. Brugerne konfigurerer deres system for disse produkter eller USB-CAN-adapteren som en erstatning. Så eksisterende software vil bruge USB-CAN uden at erstatte applikationen eller ændre den.

OS SUPPORT
Windows 2000, XP, 2003, Vista, Win7/8/10
Stik
DB 9 han stik til CAN bus. USB type B hun stik
Interface
USB 2.0 - bagudkompatibel til USB 1.1
Funktioner
Kan sættes op til at lytte, så den kan bruges til at overvåge CAN bus kommunikationen. Lysindikator for data og error Intern hastighed på den serielle port er 3 Mbit
Hastighed
Op til 1 Mbit på CAN bussen