DisplayPort Extender 4K op til 100meter over CAT6a, 4K30 70m, Full HD 100m. Sæt. 12VDC

High End DisplayPort Extender
Opløsning op til UHD 4K, 3840 x 2160 @ 30Hz
Enkelt kabel, CAT 6a op til 100 m
Punkt-til-punkt-forbindelse
Plug and Play; ingen softwaredrivere kræves
Med EDID
Forsyningsspænding: 12VDC - både TX og RX
Kan strømforsyne den anden enhed over patchkablet
Mål: 102 x 66 x 30 mm

BOOST-DP100-4K
4.456,00  DKK
Ekskl. moms
Antal
På vej ind  

  • Download PDF
  • file_download Downloads
  • live_help Stil et spørgsmål

HDBaseT DisplayPort KVM Extender, 4K DisplayPort Extender over CAT.6a med IR. Boosteren transmitterer ukomprimeret DisplayPort-video 4K 30Hz op til 70 meter og 1080p op til 100 meter gennem et enkelt CAT.6a kabel. KVM-udvideren overholder HDR og HDCP.

HDBaseT 1.0 DisplayPort Video Extenders giver brugerne mulighed for at overføre ukomprimeret 4K 30Hz video i den bedste kvalitet uden kompromis. HDBaseT 1.0 tilbyder unik ukomprimeret videoudvidelsesfunktion.

Enheder, der understøtter HDCP (produktion af digitalt indhold med høj båndbredde) er kompatible med videoindhold. De fleste af de nyeste DisplayPort Video Extender understøtter HDCP og er især bagudkompatibel med den tidligere version. Det betyder, at du kan forbinde ældre kilder til en ny skærm under HD-streaming uden HDCP-konverter imellem. Rextron Video extender understøtter HDCP-nøgle for at sikre uafbrudt videoafspilning til enhver tid.

Tovejs IR-udvidelsesfunktion understøtter IR-signal med fuld frekvens fra 38KHz til 56KHz. Desuden giver pigtail-designet af den eksterne IR-forlængelsesenhed med 1,4 m kabel, der øger afstanden mellem emitter- og modtagerhovederne og IR-porten på Video Extender Unit, brugerne en fleksibel og nemmere måde at installere IR-styresystemet på. Det giver en unik styrke, som ofte bruges i kombination med hjemmebiograf og systemintegrationsapplikation.

HDBaseT Extender over CAT.x-kablet er ideelt til offentlig transmission, udstillinger, butikker, retssale, busstation og mange flere applikationer. Desuden er det let at installere, og der kræves ingen software eller drivere.

Afstand
4K - 70 meter, Full HD - 100 meter
Driftstemperatur
0 - +50°C
Kabinet
Metal
Opløsning
4K UHD, Full HD