Industriel Gigabit Ethernet-switch - 16 porte

16 RJ45 Ethernet-porte
10/100/1000 Mbps med automatisk justering af MDI/MDI-X
DIN-skinne og vægmontering
Metalkapsling klassificeret til IP30
Dobbelt strømindgang for redundans
8K MAC adresse tabel
Driftstemperatur -40 til 75 C grader
12 til 48VDC indgang

ESW16G-DIN
2.970,00  DKK
Ekskl. moms
Antal
På vej ind  

  • Download PDF
  • file_download Downloads
  • live_help Stil et spørgsmål

Den industrielle Gigabit Ethernet-switch er konstrueret til høj ydeevne i krævende industrielle miljøer. Den har 16 gigabit RJ45-porte, der automatisk tilpasser sig netværkshastigheder og kabeltyper. Overholdelse af en bred vifte af IEEE Ethernet-standarder sikrer, at denne switch problemfrit kan integreres i eksisterende netværk, samtidig med at den giver den pålidelighed og ydeevne, der forventes i industrielle omgivelser.

Dens auto-negotiation-funktion gør det muligt for hver port intelligent at registrere netværkshastigheden (10/100/1000 Mbps) og justere dens driftstilstand til at matche, hvilket understøtter både fuld- og halv-dupleks-kommunikation. Det energieffektive design reducerer driftsomkostningerne og bibeholder samtidig høje dataoverførselshastigheder og pålidelighed. Quality of Service (QoS) er en topprioritet, med IEEE 802.1p CoS-integration, der muliggør trafikprioritering for at sikre, at kritisk netværkstrafik flyder jævnt uden afbrydelser.

Switchens robuste design inkluderer en IP30-klassificeret metalkasse, der beskytter de interne komponenter mod støv og utilsigtet kontakt, hvilket gør den ideel til installation i miljøer, der er mindre end uberørte. Installationsfleksibilitet leveres af DIN-skinne og vægmonteringsmuligheder, der imødekommer de unikke behov for forskellige industrielle opsætninger. Med dobbelt strømindgang sikrer kontakten kontinuerlig drift, selvom en strømkilde svigter, og omvendt polaritetsbeskyttelse sikrer mod elektriske uheld.

Denne industrielle Ethernet-switch, der modstår ekstreme temperaturer fra -40 til 75 grader Celsius og tilbyder overlegen beskyttelse mod elektriske overspændinger og fysiske påvirkninger, er designet til at opretholde forbindelsen under de mest udfordrende forhold, hvilket gør den til et pålideligt valg for industrier, hvor netværksresiliens ikke er bare forventet, men påkrævet.

Alarm
One relay output for power failure. Alarm relay current carry ability: 1A @ 24V DC
Dimensioner
66 x 107 x 152 mm
Driftstemperatur
-40 ~ 75 degrees C
Hastighed
10/100/1000Mbps
IP-Tæthed
IP30
Luftfugtighed
5 ~ 95% (non-condensing)
Montering
DIN-rail kit and wall-mount kit
Strømforbrug
DC input: Max. 3.4 watts/11.6BTU (System on) Max. 8.7 watts/29.7BTU (Full loading)
Strømforsyning
Dual 12~48V DC, 24V AC
Vægt
743g
Connector
Removable 6-pin terminal block for power input - Pin 1/2 for Power 1 - Pin 3/4 for fault alarm - Pin 5/6 for Power 2