SCART til HDMI

Hvad er forskellen på SCART og HDMI?

Siden SCARTS opståen på markedet tilbage i 1970 har HDMI med tiden har overtaget SCART som den mest anvendte standard. SCART overfører både audio og video information, men som analog signal. Fordelen ved SCART-grænsefladen var, at den understøtter forskellige analoge transmissionsstier såsom Composite Video, S-Video eller RGB. SCART kan dog...

Hvad er forskellen på SCART og HDMI?

Siden SCARTS opståen på markedet tilbage i 1970 har HDMI med tiden har overtaget SCART som den mest anvendte standard. SCART overfører både audio og video information, men som analog signal. Fordelen ved SCART-grænsefladen var, at den understøtter forskellige analoge transmissionsstier såsom Composite Video, S-Video eller RGB. SCART kan dog ikke behandle digitale transmissionsmetoder. Selv den maksimale billedopløsning, som SCART kan overføre, er forældet. I mellemtiden har HDMI stort set erstattet SCART. Dette gælder for afspillere som DVD- og Blu-ray-afspillere samt moderne LED-tv med integrerede tunere. Du finder normalt ikke en integreret analog interface her. 

 

Konverter fra SCART til HDMI

Til trods for at HDMI er den mest gængse standard på markedet, så sker det at en ældre enhed skal tilsluttes et mere moderne fjernsynsapparat. Her er der behov for en konverter, som konverterer afspillerens analoge signaler om til digital data. Nedenfor finder du vores udvalg af sådanne konvertere. Kontakt os, hvis du skulle sidde med uafklarede spørgsmål. 

SCART (Analog) til HDMI (Digital) ⇒ Hurtig konvertering - DANBIT

SCART til HDMI

Der er 1 produkt.

Viser 1-1 af 1 element(er)

Aktive filtre

SCART til HDMI Konverter -...

SCART til HDMI Konverter - Video adapter, 1080P, Sort

SCART til HDMI Konverter

Farve: Sort
Materiale: ABS plastik
Input Port: 1 x SCART
Output Port: 1 x HDMI
SCART CVBS Input: PAL, NTSC3.58, NTSC4.43, SECAM, PAL/M, PAL/N.
HDMI Output opløsning: 720p/60Hz, 1080p/60Hz.
Strømforbrug (Max): 3W
Type: SCART til HDMI Converter
Vægt: 130g
Pakke størrelse: 15.2 cm x 10.5cm

NOTE: Denne konverter, kan kun streame signal fra SCART TO HDMI, den kan ikke streame signal fra HDMI til SCART!

Pris 121,00  DKK
Varenummer CNV-SCART-HDMI
Fysisk på lager