IDE / PATA

Forklaring bag IDE/PATA

Parallel ATA (PATA), er en grænsefladestandard til tilslutning af lagerenheder som harddiske, floppy diskdrev og optiske diskdrev i computere. Den bruger den underliggende AT Attachment (ATA) og AT Attai Packet Interface (ATAPI) standarder. Parallel ATA-standarden er resultatet af en lang historie med gradvis teknisk udvikling, der begyndte med den...

Forklaring bag IDE/PATA

Parallel ATA (PATA), er en grænsefladestandard til tilslutning af lagerenheder som harddiske, floppy diskdrev og optiske diskdrev i computere. Den bruger den underliggende AT Attachment (ATA) og AT Attai Packet Interface (ATAPI) standarder. Parallel ATA-standarden er resultatet af en lang historie med gradvis teknisk udvikling, der begyndte med den originale AT Attachment-grænseflade, der er udviklet til brug i tidlig PC AT-udstyr.

 

ATA-grænsefladen selv udviklede sig i flere faser fra Western Digitals originale Integrated Drive Electronics (IDE) interface. Som følge heraf er mange nærsynonymer til ATA / ATAPI og dets tidligere inkarnationer stadig i fælles uformel brug, især Extended IDE (EIDE) og Ultra ATA (UATA).

IDE/PATA kabler - DANBIT A/S

IDE / PATA

Der er 9 varer.

Viser 1-9 af 9 element(er)

Aktive filtre

 • IDE harddisk kabel

  IDE harddisk kabel

  IDE HDD kabel UltraDMA 133, 3 x 40 polet IDC, 0,60 m, rundt, skærmet

  Pris 167,00  DKK
  Varenummer K-FLR-IDE133
  Fysisk på lager