Thunderbolt

Thunderbolt er en ny teknologi lanceret af Apple, men som nu også fås på flere Windows maskiner. Thunderbolt er en teknologi der bliver brugt til at overføre data mellem enheder. Ligesom vi kender fra USB, men forskellen er at Thunderbolt er hurtigere - meget hurtigere. Sammenligner du Thunderbolt med USB 3.0, som har en maksimal overførselshastighed på 5,0 gigabit pr. sekund, så har Thunderbolt 2 kanaler med en maksimal...

Thunderbolt er en ny teknologi lanceret af Apple, men som nu også fås på flere Windows maskiner. Thunderbolt er en teknologi der bliver brugt til at overføre data mellem enheder. Ligesom vi kender fra USB, men forskellen er at Thunderbolt er hurtigere - meget hurtigere. Sammenligner du Thunderbolt med USB 3.0, som har en maksimal overførselshastighed på 5,0 gigabit pr. sekund, så har Thunderbolt 2 kanaler med en maksimal overførselshastighed på helt op til 10 gigabit pr. sekund.

Opbyggelsen

Thunderbolt består af 2 forskellige forbindelser - Displayport (DP) og PCI Express. Displayporten bliver brugt til, at forbinde de forskellige skærme, hvor PCI Express bliver brugt til hurtig overførsel af data. PCI Express kan flytte data i begge retninger, som gør at de tilsluttede enheder både kan sende og modtage data på samme tid.

Thunderbolt - Kabel og adapter

Thunderbolt

Underkategorier

Der er 9 varer.

Viser 1-9 af 9 element(er)