Væskeniveau med Ultrasonic Sensor til X-4XX serien. Måleafstand 0 - 12 meter. RS485 bus. NMEA 6P. 8 - 24VDC 22mA

Væskedybde-måler med RS485 interface
Måledybde: 0 - 12 meter
Driftstemperatur: -30 - +140°C
Hus: PC/PBT, kreamisk transducer
Forsyningsspænding: 8 - 24VDC
Mål: Tip Ø 5cm
Setup med RST-3002 programmerings modul

MNU-2424
12.102,00  DKK
Ekskl. moms
Antal
På vej ind  

  • Download PDF
  • file_download Downloads
  • live_help Stil et spørgsmål

Overvåg væskeniveauer med en ultralydssensor og et ControlByWeb®-modul. Modtag sms-beskeder eller e-mail-alarmer, når et brugerdefineret niveau er nået. Log og plott niveauhistorikken med mere. Ultralydssensorer fungerer ved hjælp af ultralydsbølger til at måle afstanden fra et mål (dvs. en flydende overflade). Den måler afstand ved at måle forskellen mellem det tidspunkt, hvor bølgesignalet blev sendt, og det tidspunkt, hvor den samme bølge blev modtaget, efter at den reflekteres fra overfladen.
For eksempel sender ultralydssensoren i niveauovervågning et signal, som derefter reflekteres af væskeniveauets overflade. Dette signal vender derefter tilbage til sensoren, som måler den rundturstid, det tager for signalet at køre. Sensoren bruger den målte tid til at beregne afstanden til væskens overflade. Sensoren rapporterer, at afstanden til et display og / eller en controller. Ved hjælp af denne afstand kan du sammen med tankens dimensioner og volumen beregne, hvor meget væske der er tilbage i tanken, som du overvåger. ControlByWeb-moduler kan beregne disse oplysninger for dig.
Hver ultralydssensor kan tilsluttes et kompatibelt ControlByWeb-modul (se nedenfor) for eksternt at overvåge væskeniveauer i realtid ved hjælp af en standardwebbrowser eller mobilenhed. Væskeniveauer kan præsenteres for brugeren som en simpel måling af væskehøjde, eller modulet kan konfigureres til at beregne den anvendte væskevolumen eller det resterende volumen i tanken og præsentere det for brugeren. Ingen speciel software krævet.
Email- og tekstadvarsler: Når en ultralydssensor er tilsluttet et ControlByWeb-modul, kan den konfigureres til at advare dig via e-mail eller tekst, når et bestemt niveau nås.
Logning og grafer: Log og graf tank og niveau data. Email logfiler med jævne mellemrum.
Ud over enkel fjernovervågning er ControlByWeb-moduler fuldt programmerbare og giver også brugerdefinerede kontrolfunktioner. For eksempel kan du forbinde en pumpe til et relæ eller en udgang på et ControlByWeb-modul og køre pumpen manuelt eksternt, eller konfigurere modulet til at køre pumpen til at køre automatisk, hvis niveauet bliver for lavt.