2 kanals Fiber Optisk Bypass switch, op til 100Gbps, LC Single Mode, under 8mS skiftetid, 9 - 48VDC, 24VAC, -40 - +75°C

2-kanals duplex eller 4-kanals simplex fiber optisk bypass omskifter
Fiberhastigheder 100 Gbps/40 Gbps/10 Gbps/1 Gbps/100 Mbps
Single Mode med LC-stik
Optisk Bypass fall back omskifter
Swiche-tid <8ms
1dB Insertion loss (gennemgangstab)
Meget stor pålidelighed på kritiske netværkslink
IP30 tæt metalhus
Forsyningsspænding 9 ~ 48VDC eller 24VAC, 0,6Watt
DIN-skinne og vægmontering
Relæudgang for advarsel om strømafbrydelse
Driftstemperatur: -40 til +75°C
Industri-grade design
Mål: 135 x 87 x 32 mm

FIBER-BYPASS-LCS
4.687,00  DKK
Ekskl. moms
Antal
På vej ind  

  • Download PDF
  • file_download Downloads
  • live_help Stil et spørgsmål

For at beskytte det kritiske fiberoptiske netværk mod svigt i elsystemet er FIBER-BYPASS-XX-serien en ultrahurtig automatisk recovery løsning til fibernetværk som ikke tåler afbrydelse, hvis der er strømsvigt på nogle kritiske netværksswitche. Redundant backbone design med FIBER-BYPASS-XX som bypass (fiber-omkobling) kan minimere dette.

FIBER-BYPASS-XX-serien er en industriel kvalitet bypass-switch til optisk fiber med indbygget 4 x duplex LC med 2-kanals duplex- eller 4-kanals simplex fiberforbindelse med optisk bypass-funktion. De optiske fiberporte understøtter 100Gbps / 40Gbps / 10Gbps / 1Gbps / 100Mbps fiberforbindelser. FIBER-BYPASS-XX skifter automatisk optisk netværkstrafik for at forhindre linkfejl under strømtab. Det tillader også, at det lokale netværksskifte kan udskiftes eller fjernes uden netværksstop.

Optisk fiber routing.
FIBER-BYPASS-XX-serien anvender fiber-til-fiber-teknologi for at opnå ultra-lave tab og ultrahurtig skiftetid. To af fiberåbningerne bruges til at forbinde til to fjerntliggende fiberomskiftere, og de to andre fiberåbninger bruges til at forbinde til den lokale fiberomskifter. FIBER-BYPASS-XX-serien og den lokale fiber Ethernet-switch drives fra den samme strømkilde.

Når systemstrømmen er tændt, fungerer FIBER-BYPASS-XX-serien i Normal-tilstand og videresender Ethernet-pakker mellem to eksterne fiberomskiftere og den lokale fiberomskifter.

Når strømafbrydelse opstår, fungerer FIBER-BYPASS-XX-serien i en omkoblingstilstand indenfor 8 millisekunder, der direkte videresender Ethernet-pakke mellem to eksterne fiberomskiftere og omgår den lokale fiberomskifter.

Når systemstrømmen er genvundet, genoptager netværkstrafikken driften mellem to eksterne fiberomskiftere og lokal fiberafbryder.

Kan anvendes som A:B fiber omskifter med styrespændingen. 

Data
Fra 100Mbps til 100Gbps, duplex eller simplex
Forsyning
9 - 48VDC eller 24VAC, 0,6Watt
Kabinet
Metal, IP30, DIN-beslag
Mål og vægt
135 x 87 x 32 mm, 390g