6 porte Managed switch, 4 x RJ45 10/100/1000/2500 Mbps, 2 x SFP slot 1000/2500 Mbps. 9-48VDC, 24VAC.

4 x 10/100/1G/2,5GBASE-T RJ45 kobberporte
2 x 10GBASE-SR/LR SFP+ slots, kompatibel med 1G/2,5GBASE-X SFP
1 x RJ45-til-RS232-konsolinterface til grundlæggende styring og opsætning
DC 9 til 48V indgang eller AC 24V indgang
DIN-skinne og vægmonterede designs
IP30 aluminium kabinet
Temperatur -40 til +75 grader C
2 x digital indgang (DI)
2 x digital udgang (DO)
Integrerer sensorer i autoalarmsystemet
Overfører alarm til IP-netværk via e-mail og SNMP-fælde
IPv4 dynamisk routingprotokol understøtter RIPv2 og OSPFv2
IPv6 dynamisk routingprotokol understøtter OSPFv3
IPv4/IPv6 hardware statisk routing
Understøtter G.8032 ERPS (Ethernet Ring Protection Switching)
IEEE 1588v2 PTP (Precision Time Protocol) transparent urtilstand
Understøtter IPv4 IGMP snooping v1, v2 og v3
Understøtter IPv6 MLD snooping v1 og v2
Switch Management Interfaces
SNMP-styring

ESW4G-M-SFP2T
Ring +45 56 66 20 20 for pris
Antal
På vej ind  

  • Download PDF
  • file_download Downloads
  • live_help Stil et spørgsmål

2,5 Gbps kobberporte og 10 Gbps fiberporte leverer omkostningseffektive højhastighedsnetværk. Switchen er blandt de første Multi-Gigabit Managed Ethernet Switch i industriel kvalitet, der har fire 2,5GBASE-T-porte, to 10GBASE-X SFP+-porte og Layer 3 IP-routing i et robust IP30-metalhus til stabil drift i fjerntliggende områder inden for temperaturområde fra -40 til 75 grader C.

Med Multi-Gigabit Ethernet-understøttelse tillader switchen brugen af de eksisterende Cat5e- og Cat6-kabler til højere hastighedsforbindelser, men medfører ikke omkostninger og kompleksitet som følge af yderligere infrastruktur. Når det først er nødvendigt, kan 10GBASE-X SFP+-portene også tilbyde endnu højere transmissionshastighed og større netværkskapacitet på afstand.

Switchen kan betjenes med en hastighed på 2,5 Gbps over kobber eller fiberoptiske kabler, som hjælper med at accelerere ydeevnen af store datatransmissioner. De 2,5GBASE-T kobbergrænseflader understøtter 4-trins (2,5G/1G/100/10) auto-negotiation og 2,5Gbps datatransmission med de eksisterende Cat5e og Cat6 UTP-kabler, hvilket betyder, at hastigheden kan øges uden ekstra omkostninger. Den kan helt sikkert give dig den hastighed, du efterspørger, og dens Plug and Play gør installationen nem.

De fiberoptiske 10GBASE-X SFP+ interfaces understøtter tredobbelte hastigheder, 10GBASE-SR/LR, 2500BASE-X og 1000BASE-SX/LX, hvilket betyder, at administratoren nu fleksibelt kan vælge den passende SFP/SFP+ transceiver i henhold til transmissionsafstanden eller transmissionen hastighed, der kræves for at udvide netværket effektivt. Switchen giver bred båndbredde og kraftig behandlingskapacitet og understøtter redundant ringteknologi og har en stærk, hurtig selvgendannelsesevne for at forhindre afbrydelser og eksterne indtrængen. Den inkorporerer avanceret ITU-T G.8032 ERPS (Ethernet Ring Protection Switching) teknologi, Spanning Tree Protocol (802.1s MSTP) og redundant strøminputsystem i kundens industrielle automationsnetværk for at forbedre systemets pålidelighed og oppetid i barske fabriksmiljøer. I et simpelt ringnetværk kan gendannelsestiden for datalink være så hurtig som 10ms.

Med den understøttede Modbus TCP/IP-protokol kan switchen nemt integreres med SCADA-systemer, HMI-systemer og andre dataopsamlingssystemer i fabriksgulve. Det gør det muligt for administratorer at fjernovervåge den industrielle Ethernet-switchs driftsinformation, portinformation, kommunikationsstatus og DI- og DO-status, og dermed nemt opnå forbedret overvågning og vedligeholdelse af hele fabrikken.

1588 Tidsprotokol for industrielle computernetværk. Switchen er ideel til telekommunikations- og carrier-ethernet-applikationer og understøtter MEF-servicelevering og timing over pakkeløsninger til IEEE 1588 og synkront Ethernet.

Switchen understøtter Digital Input og Digital Output på frontpanelet. Denne eksterne alarm gør det muligt for brugere at bruge Digital Input til at registrere og logge ekstern enhedsstatus (såsom dørindbrudsdetektor) og sende hændelsesalarm til administratorerne. Den digitale udgang kan bruges til at informere administratoren om portstatus, herunder link down, link up eller strømsvigt.