Tænd og sluk udstyr via netværket. "IP-ping af stabil Web-side" til auto-reset. Tidstabel til on/off. 2 x 230VAC udgange

Relæboks til tænd/sluk af 2 x 230 VAC udstyr via netværket
Viser aktuelt strømforbrug og omgivelsestemperatur på PC.
Web-server indbygget - password-beskyttet.
Tidsskema - tidstabel for tænd/sluk
Tidstabel til on/off. 2 x 230VAC udgange

NPOWER2+
1.967,00  DKK
Ekskl. moms
Antal
På vej ind  

  • Download PDF
  • file_download Downloads
  • live_help Stil et spørgsmål

NPOWER2+ er en kompakt boks til overvågning og tænd/sluk/genstart af elektrisk udstyr vha. indbygget automatik eller ved betjening af den indbyggede Web-server ("hjemmeside") over internet/lokalnet. 
Enheden indeholder en Watchdog, der med passende mellemrum ”pinger” f.eks. en server på netværket, der forsynes via NPOWER2+.
Forsyningen til denne et afbrydes kortvarigt, hvis der ikke opnås svar på ”ping” kommandoen. Den indbyggede hjemmeside kan betjenes fra enhver PC via lokalnet eller internet og bruges til at slukke/tænde det tilsluttede udstyr.
Der er kodeordsbeskyttelse mod misbrug. Ligeledes kan netværksudstyr, som f.eks. routere, firewalls, trådløse access points m.m., der ”hænger” genstartes. På den måde kan man få en ”frisk forbindelse” uden at skulle være der selv til at trykke på kontakten.
NPOWER2+ kan f.eks. sættes til at ”pinge” eller http forespørgsel af en stabil server på internet. Hvis ADSL routeren, der forsynes via NPOWER2+, ”hænger” og der ikke kommer svar, vil NPOWER2+ automatisk genstarte routeren ved at slukke og tænde forsyningen.

Tænd og sluk via netværk.  Genstarter automatisk udstyr der ”hænger”. Driver og saftware hentes under download

 

 

Dimensioner
100 x 114 x 109 mm (H x B x D)
Watchdog
Der kan indstilles 1 – 10 sek.