Teracom Systems

Datalogning og overvågning

Fjernstyring og kontrol

Temperatur- og fugtmåling

https://www.teracomsystems.com

Teracom 

Underkategorier

 • Fjernkontrol over Ethernet

  Fjernkontrol over Ethernet 

  Fjernkontrol over Ethernet kan være måling og styring med separate modulet placeret hvor målingen skal opsamles.

  Ethernet-fjernovervågning giver en grafisk brugerflade i form af en WEB-server og en M2M-protokol, f.eks. MODBUS. De kan anvendes i et stand-alone system eller som en del af et SCADA-systeme. Intet behov for særlig software til at arbejde sammen med enhederne. Alle indstillinger og efterfølgende fjernovervågning og kontrol udføres i en standardbrowser - Chrome, Firefox, IE, Opera, osv.

  TCW1xx enhederne er til simple opgaver og har ikke dataloggerfunktion. TCW2xx enhederne er med 32-bit chipset og understøtter 10/100MBit netværk. Alle har M2M protokoller - MODBUS TCP/IP, SNMP v2, HTTP API med XML/JSON statusfiler og HTTP Post til klient-server systemer. De understøtter TLS-kryptering til SMTP. Nogle har datalogger funktionalitet og brugeren kan se og hente log-data via en standard browser.

 • Fjernkontrol via GSM

  Fjernkontrol og måling via GSM-mobilnet

  De bruger GPRS, 3G og 4G (LTE) som de vigtigste kommunikationskanaler til GSM trådløse fjernforbindelser. De bruges ikke kun på steder uden Ethernet-forbindelse (LAN), men hvor der er særlige krav til obligatorisk tilslutning via mobilnet eller som en back-up forbindelse.

  Enheden til GSM-fjernovervågning via mobilnet har en indbygget WEB-server til nem opsætning. Opsætningen af ​​controlleren kræver ikke en særlig software.

  GSM-fjernovervågning overholder MTM-kommunikationsprotokoller som HTTP-post med XML/JSON-statusfiler og HTTP API-kommandoer. De kan indgå i systemer til dataindsamling og fjernbetjening, selvom de ikke har offentlig statisk IP-adresse. GSM-modulet kan også opsættes via SMS-kommandoer. GSM-enheder understøtter e-mail-klient med TLS-kryptering for at sende alarm via e-mail. Kan også sammen sendes som standard SMS. GSM-enheden har analoge indgange til DC-spændingsmålinger, digitale indgange samt relækontakter.

  GSM-enheden er velegnet til fjernovervågning og kontrol af faciliteter til mobilt udstyr, miljøovervågning i køretøjer samt overvågning af fødevarer mv.

 • Sensorer og detektorer

  Teracom Sensorer og detektorer

  Sensorer og detektorer er en vigtig komponent i ethvert system til fjernovervågning og kontrol. Sensorerne og detektorerne omdanner miljøparametre, så som temperatur, fugt, tryk etc. til elektriske signaler. Disse signaler overvåges af enheder, så som Ethernet-fjernovervågning eller GSM-fjernovervågning.

  Sensorerne kommunikerer med controllere til fjernovervågning via en digital grænseflade. Interfacet kan enten være 1-Wire eller RS485.

  1-Wire-grænsefladen er patenteret af Maxim Integrated Company. 1-Wire sensorer har eget ID og flere kan forbindes til samme bus. I dette tilfælde kan flere parametre overvåges af en enkelt controller. 1-Wire-grænsefladen er designet til at fungere over korte afstande, er den meget populær til hjemme- og kontorautomatisering.

  Sensorer med RS485 tillader også at der er flere sensorer bå samme bus. En RS485 bus kan være op til 1km lang. Sensorer med RS485 grænsefladen er egnet til støjende industrielle miljøer.

 • DAQ software og værktøjer

  Teracom DAQ software og værktøjer

  Monitoreringssoftware og datalogning er essentiel værktøj til fjernovervågning.

  Samler data fra enheder til måling af miljøfaktorer samt analyse og styring af komplekse industrielle processer.

  Den vigtigste del af ethvert elektronisk system er softwaren. Det gør faktisk systemet. Dataopsamlingssoftwaren samler alle data og giver mulighed for nem overvågning, analyse og styring selv om komplekse industrielle processer. Teracom TC Monitor er en fjernovervågningssoftware, der samler data og styrer dine forskellige I/O moduler over Ethernet og GSM. Med TC Monitor kan du oprette et overvågningssystem på få minutter. Du kan tilføje I/O controllere installeret på forskellige steder. De overvågede parametre kan være sensorer, digitale og analoge indgange og relæudgange. De indsamlede data kan vises på brugerdefinerede grafiske og eksporteres til f.eks. Excel regneark.

  Teracom TC Monitor er platform-uafhængig Web-baseret brugerflade som giver nem adgang til softwaren fra hvor som helst. TC Monitor giver mulighed for fleksibel administration. TC Monitor er et glimrende valg til dine Data acquisition og automation projekter.

Viser 1 - 24 af 24
Viser 1 - 24 af 24