Filtrer efter
Farve
Kabel

Cat. 8 kabler

På denne side finder du vores udvalg af Cat 8 netværkskabler. Et Cat 8 netværkskabel er et lynhurtigt kabel, som adskiller sig fra de øvrige versioner grundet at kablerne understøtter en frekvens op til 2 GHz (2000 MHz), og kommer med hastigheder mellem 35 og 40Gbps. Cat 8 patch kabler minder mht. afskærmning og RJ45 stik om Cat 6 og 7, idet kablerne alle er stærkt skærmet sådan at hverken krydstale eller interferens kan forekomme. Cat 8 er...

På denne side finder du vores udvalg af Cat 8 netværkskabler. Et Cat 8 netværkskabel er et lynhurtigt kabel, som adskiller sig fra de øvrige versioner grundet at kablerne understøtter en frekvens op til 2 GHz (2000 MHz), og kommer med hastigheder mellem 35 og 40Gbps. Cat 8 patch kabler minder mht. afskærmning og RJ45 stik om Cat 6 og 7, idet kablerne alle er stærkt skærmet sådan at hverken krydstale eller interferens kan forekomme. Cat 8 er desuden kompatibel med de øvrige netværkskabler.

Konkurrencedygtige priser 

Vi tilbyder konkurrencedygtige priser og en kvalitet der er helt i top. Vi kan skaffe alle slags Cat 8 kabler hjem uanset farve, mål og stikform. Du kan altid kontakte vores salgsteam på salg@danbit.dk eller tlf. 56 66 20 20.  For at se hvilke andre netværkskabler vi tilbyder henviser vi til vores kategori netværkskabler. 

Cat 8. Netværkskabler ⇒ Hurtig levering - DANBIT A/S

Cat. 8 kabler

Der er 9 varer.

Viser 1-9 af 9 element(er)

Aktive filtre