Netværkskabler 

Stort udvalg - Køb via nettet - Eget lager 

DANBIT er din professionelle leverandør af netværkskabler i de bedste kvaliteter. Vi leverer kun godkendte netværkskabler der har været igennem en omfattende kvalitetskontrol.

Med ekspertise i netværkskabler og professionelt IT- udstyr har DANBIT, igennem mere end 40 år manifesteret ...

Netværkskabler 

Stort udvalg - Køb via nettet - Eget lager 

DANBIT er din professionelle leverandør af netværkskabler i de bedste kvaliteter. Vi leverer kun godkendte netværkskabler der har været igennem en omfattende kvalitetskontrol.

Med ekspertise i netværkskabler og professionelt IT- udstyr har DANBIT, igennem mere end 40 år manifesteret sig som markedets bedste og mest pålidelige leverandør. Prøv selv.

DANBIT har alt inden for netværkskabler

Leder du efter bestemte typer, farver eller længder netværkskabler, eksempelvis 30 meter rød RJ45, categori 6 netværkskabler, eller 20 meter skærmede categori 7 netværkskabler, kan DANBIT levere direkte fra lager.

Vi leverer også categori 6 netværkskabler med 90 grader vinkelstik, og categori 6a netværkskabler med lys.

Tilbehør til netværkskabler

Uanset hvad du leder efter i forbindelse med opsætning af et professionelt netværk, er DANBIT leveringsdygtige i kvalitetsudstyret – fra den ene ende af netværkskablerne til den anden ende.

Samlestik, Access Points, modems, netværkskort, printservere, routere og switche er blot et lille udpluk af vores kæmpe produktsortiment.

Netværkskabler og IT-udstyr DANBIT

Vi er stolt af at kunne præsentere DANBIT, som en dansk privatejet teknologileverandør, der siden grundlæggelsen i 1970, har været dansk erhvervslivs foretrukne leverandør af specialvarer til professionelle løsninger.

Vi har løbende udvidet vores produktsortiment fra primært at bestå af udstyr til elektronisk vejning, til i dag at bestå af mere end 4000 specialprodukter, herunder kvalitets netværkskabler. Vores netværkskabler samt størstedelen af vores produktsortiment bliver importeret fra Taiwan, Hong Kong, Kina, Korea, Japan, USA og udvalgte lande i Europa.

DANBITs omfattende produktsortiment bliver løbende tilpasset tidens behov, krav og materialer.

Vi bidrager gerne med mere information om DANBITs netværkskabler

Vi er altid parate til at vejlede dig omkring dit valg af netværkskabler og -løsninger fra DANBIT. Har du ligeledes brug for yderligere specificationer og information vedrørende vores netværkskabler, eller andre produkter fra vores store produktsortiment, er du velkommen til at kontakte os.

I kontortiden kan du få fat i vores danske hovedkontor på telefon 56 66 20 20, og du er også velkommen til at sende en e-mail

Se dette billede for at få overblik over de forskellige typer: 

Mere

Netværkskabler 

Underkategorier

 • Cat. 6 kabler - alle farver

  CAT 6 Netværkskabler 

  STP og UTP cat. 6 netværkskabel
  UL godkendte, skærmet/uskærmet PDS-kabel m/RJ45-stik til netværkSkærmet TP (Twisted Pair) STP cat. 6 kabel (også kaldet PDS-kabel) kan bruges til
  netværk op til 1000 Mbit. Kan bl.a. bruges til net­værkstyperne 10baseTX, 100baseTX og 1000baseTX. Guldbelagte stik. Alle cat. 6 kabler har en båndbredde på 550 MHz. Cat. 6 kabler kan uden videre erstatte Cat. 5 kabler. Da prisforskellen er ganske lille, har DANBIT valgt kun at føre den bedste kvalitet – som dækker alle behov.
  Kablerne er UL godkendte, kontakt vores salgsafdeling for mere info. Kontakt DANBIT hvis der ønskes FLUKE-DTX1800 godkendte netværkskabler samt MIL-godkendte kabler.

 • Cat. 6 kabler LSOH / LSZH / PiMF

  LSOH og PiMF cat. 6 netværkskabel

  UL godkendt kvalitetskabel m/RJ45-stik til netværk 

  Almindelige kabler fremstilles af polyethylene, PVC eller Thermoplastik Uretan (TPU). Ved brand vil halogenholdige kabler udvikle klorbrinte (hydrogen chlorid), der bliver til saltsyre, når den kommer i kontakt med vand. LSOH eller LSZH (Low Smoke Zero Halogen) er en klassification for materialer, der typisk bruges til fremstilling af kabler. LSOH er sammensat af thermoplastik eller thermoset komponenter, der virker brandhæmmende. Der udvikles ikke farlig gas og syreforbindelser ved høj varmeudvikling eller i tilfælde af brand. Denne type af kabler er meget velegnet til brug i dårligt ventilerede rum.LSOH kabler er blevet meget populære at benytte, hvor beskyttelse af personale og udstyr har en høj prioritet som i offentlige institutioner, børnehaver, skoler og fritidshjem.

  LSOH kabel er gråt med 100% kobbertråd, 3um guld på stik og med lige gennemførte ledere.

  PiMF: Står for Pairs in Metal Foil og er en betegnelse der bruges om netværkskabler med et ekstra lag isolering rundt om hvert lederpar. Desuden har kablerne 4 par, og lederne er parsnoede (generelt for netværkskabler)

  LSOH og PiMF - Skærmet med parsnoede lige gennemførte ledere (24 AWG):

 • Cat. 6 / 6a kabler m/lys

  FTP/ UTP cat. 6/ 6a netværkskabler med lys

  Gør fejlsøgning og installation i patchpanel el.lign. lettere

  Intelligente kabler med lysgiver til identification af det nedbrudte eller fejlplacerede kabel i

  eksempelvis et patchpanel el.lign.

  Brug K-RJ45L-PEN som lyskilde.

  DANBIT fører kablerne i både Cat6a og Cat6, samt skærmet og uskærmet.

 • Cat. 6 Flade kabler / slim kabler, UTP
 • Cat. 7 kabler

  Categori 7 kablet har udover den almindelige skærm også en skærm af folie. Tilsammen giver det bedre støjreduktion på Cat. 6 og Cat. 5 kabler. Cat. 7 kablets diameter er ca. 6,5 mm.

  Cat. 7 er defineret til en frekvens på maks. 600 MHz. Kablerne er UL - E188630 godkendte. 24 AWG

 • Cat. 8 kabler

  Cat. 8 patchkabler

 • Brandhæmmende - LSFRZH

  RJ45 SSTP cat. 6a/7 netværkskabler med brandhæmmende kappe

  Cat. 6a/7 netværkskabler med brandhæmmende kappe efter standarden: LSFRZH og udvikler ikke halogen under brand. Kablerne lagerføres i længder fra ½-25 meter i farverne blå, grøn, hvid og rød (kan bestilles i andre farver samt længder).

  Kablerne er SSTP. Lederne er ført lige i gennem.

 • PUR - Halogenfrie kabler
 • Kabel clips i farver
 • Vandtætte IP67 samlestik
 • Stik / spole RJ10/RJ11/RJ45/RJ50
 • COAX / BNC

  COAX/BNC kabler 

 • Balun - RJ45/BNC
 • Infiniband

  CX4 Infiniband kabler til 10 Gbit

  UL godkendte, 10 Gbit Ethernet infiniband kobberkabler til maks. 15 m

  CX4 kabler til 10 Gbit Ethernet. 10GBase Ethernet (802.3ak) er den seneste og hurtigste standard til Ethernet via kobber. Kablerne laves i høj kvalitet med 8 par krydsede ledere, specielt designet til 10 Gbit Ethernet garanterer optimal ydelse. 10GBase Ethernet på kobber er til korte distancer (op til 15 meter). 2- og 5 meter kablerne er med 28AWG, 10 meter med 26AWG og 15 meter med 24AWG. Solide. Kablerne er bagudkompatible med infiniband og er UL godkendte

 • Værktøj og tilbehør
 • Stål-armerede netværkskabler

  Stålarmeret RJ45 netværkskabel

Viser 1 - 50 af 201
Viser 1 - 50 af 201