MTRJ Fiber optiske kabler

MTRJ (Mechanical Transfer Registered Jack) er en type fiberoptisk stik, der bruges i netværk og telekommunikation. Det er et lille formfaktorstik, der giver en sikker og pålidelig forbindelse til både single-mode og multimode fibre. MTRJ-stik har et kompakt design og bruges ofte i datacentre og andre fiberoptiske applikationer med høj...

MTRJ (Mechanical Transfer Registered Jack) er en type fiberoptisk stik, der bruges i netværk og telekommunikation. Det er et lille formfaktorstik, der giver en sikker og pålidelig forbindelse til både single-mode og multimode fibre. MTRJ-stik har et kompakt design og bruges ofte i datacentre og andre fiberoptiske applikationer med høj tæthed.

Dataoverførselshastigheden for et MTRJ-fiberkabel afhænger af flere faktorer, såsom typen af fiber (single-mode eller multimode), bølgelængden af det lys, der bruges til at transmittere dataene, og kvaliteten af komponenterne i det fiberoptiske system.

For multimode fiber er den typiske dataoverførselshastighed for et MTRJ-kabel op til 1 Gbps, mens den for single-mode fiber kan være op til 10 Gbps eller højere. Den faktiske dataoverførselshastighed vil dog også afhænge af den specifikke implementering og netværksinfrastrukturen.

MTRJ Fiberkabel til SC, LC, MTRJ, ST

MTRJ Fiber optiske kabler

Der er 26 varer.

Viser 1-20 af 26 element(er)