DisplayPort kabler 

DisplayPort kabler bruges til at koble f.eks. din computer til en skærm. I denne kategori finder du alt fra kabler til adaptere til mini DisplayPort kabler. Vi tilbyder alle størrelser fra 10cm til 15m, og vi bestiller gerne større kabler hjem. Alle kabler har været igennem en nøje kvalitetstest, og derfor består alle kabler...

DisplayPort kabler 

DisplayPort kabler bruges til at koble f.eks. din computer til en skærm. I denne kategori finder du alt fra kabler til adaptere til mini DisplayPort kabler. Vi tilbyder alle størrelser fra 10cm til 15m, og vi bestiller gerne større kabler hjem. Alle kabler har været igennem en nøje kvalitetstest, og derfor består alle kabler af en høj kvalitet. Flere af kablerne har guldbelagte stik, som gør at modellerne understøtter 4K opløsning, for på den måde at give dig den ultimative filmoplevelse. 

Mere

Displayport 

Underkategorier

  • Mini DisplayPort

    Mini DisplayPort 

    Nedenunder ser du vores udvalg af mini Displayport kabler og adaptere. Det som kendetegner Mini DisplayPort kabler er at de typisk bliver forbundet til Apple produkter, da men kan også sagtens forbinde en computer og et TV. Mini DisplayPort er kompatibel med mange andre kabler såsom VGA, DVI og HDMI. Alle kabler er blevet kvalitetstestet, og vi står derfor inde for en høj kvalitet blandt alle kabler.  

Viser 1 - 35 af 35
Viser 1 - 35 af 35