Filtrer efter

Stregkode / Barcode

Se det store udvalg af stregkodelæsere og tilbehør.

Hos DANBIT har vi et stort udvalg af forskellige stregkodescannere. Vi har de gamle 1D scannere, men vi har også de nyeste, bla. vores håndscanner til fingeren.

 

Håndholdt fås som trådløs eller med ledning til PC eller andet udstyr. Trådløs kan være RF – egne radiofrekvenser, Bluetooth, Zigbee etc. De trådløse har normalt en baseenhed (cradle) som er...

Se det store udvalg af stregkodelæsere og tilbehør.

Hos DANBIT har vi et stort udvalg af forskellige stregkodescannere. Vi har de gamle 1D scannere, men vi har også de nyeste, bla. vores håndscanner til fingeren.

 

Håndholdt fås som trådløs eller med ledning til PC eller andet udstyr. Trådløs kan være RF – egne radiofrekvenser, Bluetooth, Zigbee etc. De trådløse har normalt en baseenhed (cradle) som er tilsluttet PCen eller andet udstyr og den er også ladeenhed til den håndholdte scanner. Nogle skannere har indbygget hukommelse til mange skanninger og kan derfor bruges udenfor radiodækningen til baseenheden. Når scanneren placeres i baseenheden eller er indenfor radiodækning, overføres de skannede data til PCen. Nogle scannere kan kun anvendes, hvis de en indenfor radiodækning af baseenheden.

 

Laser/LED stregkodescanner: Der findes 2 grundversioner. Den ene er med en laserstråle (eller LED) med en bestemt frekvens, der afsendes fra laseren mod stregkoden. Ved hjælp af spejle sendes det reflekteret laserlys til en photodiode i læserer. Stregkoden der aflæses konverteres og sendes til PCen. Scanner med laserlys er til 1D (stregkode) og kan ofte bruges hvor der er meget lys fra omgivelserne.

 

CCD scanner: Er forsynet med et lille kamera som læser. Det kan aflæse 2D og 1D billeder (QR koder etc.).
Der er fordele og ulemper ved scannere med CCD. En fordel er at den kan aflæse 1D, 2D koderne uanset hvordan scanneren er drejet. Den kan også læse stregkoder som er lidt krøllede. Ulempen er at CCD scanner kan have svært ved at læse blanke og meget lys-reflekterende stregkoder. CCD scanner er mere robust. De lidt dyrere CCD scannere har en hurtigere processor og bedre detekteringssoftware.
Vi hjælper gerne med råd og vejledning.

Stregkodescanner - Stort udvalg af både 1D og 2D scannere

Stregkode / Barcode

Der er 41 varer.

Viser 1-20 af 41 element(er)

Aktive filtre

Trådløs 1D og 2D...

Trådløs 1D og 2D stregkodelæser med CCD-chip. Med cradle til ladning og Zigbee kommunikation op til 50m, USB

CMOS-scanner (CCD-kamera) med hukommelse og ladestation.
USB interface til cradle
Grøn søgelys
Dybde: 60 - 230mm (13mil)
Dybde: 60 - 140mm (6.7mil)
Minimum print kontrast: 25%
Scan vinkel (roll): 360 grader
Scanvinkel, pitc/skew: 55 grader
Scan modes: Manuel, føler, kontinuerlig
Scan rate: 60 billeder per sekund

Pris 2.180,00  DKK
Varenummer BARGUN2D-W
På vej ind  
 • 1D laser stregkodelæsere,...

  1D laser stregkodelæsere, RS232

  Stregkodescannere med RS232 eller USB-forbindelse.

  Leveres med kabel til USB. Kabel til RS232 kan tilkøbes.

  Pris 748,00  DKK
  Varenummer BARGUN-UNI-F+
  På vej ind