Bundkort, CPU, Backplane og Køler

Vores udvalg af bundkort, CPU-kort, backplanes og kølere varierer alt efter behov og ønsker. Vi har ATX og ITX bundkort med forskellige specifikationer. Vores ATX bundkort består af forskellige chipset og kan fås med core I7, I5 eller I3 processor. Vores ITX bundkort består af to varianter med Intel Mobile med ...

Bundkort, CPU, Backplane og Køler

Vores udvalg af bundkort, CPU-kort, backplanes og kølere varierer alt efter behov og ønsker. Vi har ATX og ITX bundkort med forskellige specifikationer. Vores ATX bundkort består af forskellige chipset og kan fås med core I7, I5 eller I3 processor. Vores ITX bundkort består af to varianter med Intel Mobile med USB 3.0 eller Intel Atom med USB 2.0. Vores back-plane produkter afhænger af størrelse og alt efter antallet af PCI, ISA og PICMG. Vi har buskort med op til 12 PCI eller 6 ISA, alt efter behov. Vores udvalg af kølere afhænger af materiale, placering og udrensning. Materialer som aluminium og kopper med vandret udblæsning eller ikke.

Mere

Bundkort / CPU-kort / Back-plane / Køler 

Underkategorier

 • Bundkort

  Bundkort

  Et bundkort er computerens centrale enhed. Bundkortet tilsluttes CPU’en, RAM, harddisk grafikkort og lydkort. Bundkortet er et af de vigtigste komponenter i din computer, det er derfor vigtigt at vælge det helt rigtige bundkort til din PC i forhold til harddisk, RAM, processor og størrelse. Bundkortet sørger for at give de andre komponenter i computeren mulighed for at kommunikere og bearbejde information. De to former for bundkort ATX og ITX er forskellige i størrelsen. ITX har en bestemt størrelse, hvorimod ATX bundkort kan fås i flere størrelser.

 • CPU indstikskort
 • Kølere

  Aktive kølere har en blæser monteret og kræver derfor mindre køleprofil end en passiv køler. Med en blæser kan man opnå en bedre køling end med en passiv køler. Alle har kuglelejer.

 • Hukommelse - RAM

  Hukommelse - RAM - Memory

Viser 1 - 27 af 27
Viser 1 - 27 af 27